Arak dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı, nerede çekiliyor?

Arak dizisi, televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayacak yeni bir 'intikam' yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Dizi hakkında konusu ne ve oyuncuları gibi ayrıntılar merak ediliyor. Bu çerçevede arama motorlarında Arak dizisinin konusu' veya 'Arak dizisinin oyuncuları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Arak dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı? İşte, Arak dizisi hakkında araştırılan detaylar...

Show TV'nin yeni dizisi Arak, 21 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin fragmanı yayınlandıktan sonra merakla beklenmeye başlayan Arak, Most Production tarafından üstlenilen yapımıyla dikkat çekiyor. Peki, Arak dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı, nerede çekiliyor? İşte Arak dizisi detayları...

ARAK DİZİSİ UYARLAMA MI?

Arak dizisi, gerçek hayattan esinlenerek hazırlanan bir senaryo üzerine kurulu.

ARAK DİZİSİNİN KONUSU NE?

İntikam temasını işleyen dizi, hayatı çalınan Kara (İlker Kaleli) karakterinin intikam alma çabalarını ve genç adam Zeynep'le (Öykü Karayel) olan sürpriz dolu hikayesini anlatıyor. Kara, babasının intikamını almak için harekete geçerken, Zeynep'le karşılaşması işleri beklenmedik bir yöne sürüklüyor.

ARAK DİZİSİNİN YÖNETMENİ KİM? 

Arak dizisinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay birlikte kaleme alıyor. Bu deneyimli ekip, izleyicilere sürükleyici bir dizi deneyimi sunmayı hedefliyor.

ARAK DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin başrollerinde deneyimli isimler İlker Kaleli ve Öykü Karayel bulunuyor. İlker Kaleli, İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunu ve pek çok başarılı projede yer almış bir isim. Öykü Karayel ise Çemberlitaş Kız Lisesi mezunu ve birçok ödül kazanmış bir tiyatrocu. Ayrıca dizide Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya, Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.

Arak dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı, nerede çekiliyor?

ARAK DİZİSİNİN BAŞROLLERİ İLKER KALELİ VE ÖYKÜ KARAYEL KİM?

İlker Kaleli, 11 Mayıs 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Kaleli, İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda da eğitim almıştır. Sırasıyla Son, Kayıp Şehir, Kayıp, Poyraz Karayel, Silsile, ve Öğretmen dizilerinde önemli roller üstlenmiştir.

Öykü Karayel, 20 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Çemberlitaş Kız Lisesi mezunu olan Karayel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunla tiyatro sahnesine adım atan Karayel, Kuzey Güney, Kara Para Aşk, Kalp Atışı, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Bir Başkadır gibi dizilerde başarılı performans sergilemiştir. Can Bonomo ile evlidir.

ARAK DİZİSİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

 Show TV'nin merakla beklenen dizisi "Arak," 21 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak.

Arak dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı, nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler Show TV İlker Kaleli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.