Arak dizisi ne zaman başlıyor? Arak dizisi oyuncuları kim? Konusu ne?

Uzun zamandır reklamı yapılan Most prodüksiyonun yapımcılığını üstlendiği Murat Can Oğuz'un yapımcılığını yaptığı Arak dizisi İstanbul çekimleri başladı. Peki, dizinin oyuncuları kim? Arak dizisi ne zaman başlıyor? Arak dizisi konusu ne anlatıyor?

Arak dizisinin başrol oyuncuları arasında Öykü Karayel ve İlker Kaleli yer alıyor. İki oyuncuyu ilk kez bir araya getiren bu dizi oyuncu kadrosunda başka hangi isimler yer alıyor. Arak dizisi ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

Öykü Karayel ve İlker Kaleli'yi ilk kez bir araya getiren Arak dizisinin ilk görüntüleri paylaşıldı. Tanıtımların sonrasında dizi kadrosu merak edilmeye başlandı. Peki, dizide hangi konular işlenecek?

ARAK DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Arak dizisi oyuncuları arasında Öykü Karayel, İlker Kaleli başrollerde yer alırken Mehmet Özgür, Tülin Özer, Kerem Arslanoğlu, Yıldıray Şahinler, Bedir Demircan, Zeynel Kılıç, Ilgaz Kaya, Bennu Yıldırımlar, Beril Kolcu gibi isimler yer alıyor. Arak dizisini yönetmen koltuğunda ise Ender Muhtar oturuyor. senaryosu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay tarafından kaleme alınan bu dizi izleyiciye ne anlatıyor?

ARAK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Arak dizisi konusu Kara ile Zeynep karakterlerini işleyecek. İzleyicinin karşısına yakın zamanda çıkacak olan dizi 1998 yılında ülkenin matematik profesörlerinden Rauf Çınar'ın eşi Elif Çınar evlerine giren Necip Talan adlı hırsızın bıçaklamasıyla yaralanıyor. Başka dünyalara ait bu iki aile için o günden sonra her şey değişiyor. Zeynep Çınar o gece biricik annesi ve babasını kaybediyor. Bu gecede evsiz kalan Akay Talan günümüzde Kara ismiyle kendinden çalınanları toplamak için intikam yemini ediyor. Zeynep Çınar ise yurt dışında eğitimini alıp İstanbul'a dönüyor. Annesinden miras olan bitki sevgisini çektiği belgesellerle sürdürüyor. Bu iki farklı dünya insanının tek ortak noktası ise o gece isteselerde istemeseler de hayatlarını değiştirecek. O gece yepyeni gelişmelere gebe gerçekler ortaya çıkacak mı? Kara o gecenin gerçek yüzünü ne zaman anlayacak? Zeynep ile yüzleşecek mi?

 

 

 

Arak dizisi ne zaman başlıyor? Arak dizisi oyuncuları kim? Konusu ne? ile ilgili etiketler dizi Öykü Karayel Arak dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.