Araçta çıkan yangın 3 iş yerine sıçradı

Van'da sanayi sitesine arıza nedeniyle bırakılan bir araçta yangın çıktı. Alevler kısa sürede dükkanlara sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve çevredekilerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında araç demir yığınına döndü, 3 iş yerinde de hasar oluştu.

Van'ın Özalp ilçesindeki sanayi sitesine arızası nedeniyle getirilen İran plakalı araç birdeb bire alev aldı. Alevlerin kısa sürede iş yerindeki yanıcı ve patlayıcı maddelere sıçramasıyla yangın büyüdü.

Araçta çıkan yangın 3 iş yerine sıçradı

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Bölge halkının da çalışmalara yardım ettiği yangın, yaklaşık bir saatte kontrol altına alındı.

Yangının çıktığı aracın kullanılamaz hale geldiği yangında ölen ya da yaralan olmazken, 3 iş yerinde hasar meydana geldi.

DHA

Araçta çıkan yangın 3 iş yerine sıçradı ile ilgili etiketler Van sanayi sitesi araç yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.