Araçlarınızın depoları, bayramda TEB ile dolacak! 200 TL'lik indirim yansımaya başladı!

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde mevcut müşterilerinin yüzlerini güldüren yeni bir kampanyaya imza atan Türkiye Ekonomi Bankası, artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarına karşı tüketicinin yanında yer aldı. Özel banka, ay sonuna kadar geçerli olan akaryakıt ve otogaz indirimi kampanyasını kamuoyu ile paylaştı. İşte TEB’in akaryakıt ve otogaz indirimi kampanyasına ilişkin detaylar…

Son dönemlerde gerek Rusya- Ukrayna savaşının devam ediyor olması gerek ise de ekonomi piyasalarına yansıyan olumsuz gelişmelerden ötürü arka arkaya zamlar alarak fahiş seviyelere ulaşan akaryakıt ve otogaz fiyatları, gündelik hayata yansıyan diğer zamlardan ötürü belleri bükülen araç sahiplerini iyice köşeye sıkıştırdı. Araçlarının depolarını doldurmayı özleyen tüketiciler parça parça akaryakıt ve otogaz alımı yapmak durumunda kalmalarına karşın bir çıkar yol aramaya devam ederlerken beklenen müjdeli haber bayram öncesi geldi.

Akaryakıt ve otogaz fiyatlarına yansıyan yüksek oranlı zamlardan ötürü bütçeleri giderek eriyen araç sahiplerine, bayram öncesi Türkiye Ekonomi Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Mevcut müşterileri için avantajlı bir akaryakıt ve otogaz indirimi kampanyası düzenlediğini duyuran özel banka, ay sonuna kadar geçerli olacak olan kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI OTOGAZ VE AKARYAKIT İNDİRİMİ KAMPANYASI NİSAN 2023

Araçlarınızın depoları, bayramda TEB ile dolacak! 200 TL'lik indirim yansımaya başladı!

Özel bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Otogaz ve akaryakıt indirimi kampanyası kapsamında 30 Nisan tarihine kadar yapılacak olan 600 TL ve üzeri tutarlı her ikinci harcamaya 100 TL, toplamda ise 200 TL tutarında bonus hediyesi vereceğini belirten banka, kampanyasının yalnızca yeni müşterileri için geçerli olduğunu bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI OTOGAZ VE AKARYAKIT İNDİRİMİ KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenmiş olan toplamda 200 TL tutarında bonus hediyesi kazanımlı akaryakıt ve otogaz kampanyası, araç sahibi TEB’lilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Kampanya kapsamında tanımlanan indirim hakkından yararlanmak isteyenler için bir açıklamada bulanan banka, başvuru detaylarını açıkladı.

Düzenlemiş olduğu kampanyasına hem mobil uygulama hem de SMS kanalı aracılığı ile katılım sağlanabileceğini belirten Türkiye Ekonomi Bankası, mobil uygulama katılımları için uygulamanın açılan ekranında yer alan kampanyalar kısmından onay verilmesinin yeterli olduğunu ifade etti. Banka, SMS katılımları için ise bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu numarası üzerinden AKARYAKIT yazılarak 4616’ye kısa mesaj gönderilmesi gerektiğini belirtti.

Araçlarınızın depoları, bayramda TEB ile dolacak! 200 TL'lik indirim yansımaya başladı! ile ilgili etiketler TEB Bankası Akaryakıt Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.