Aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

Bingöl’de kontrolden çıkan ve hızını alamayan bir otomobil, ışıklarda bekleyen araçlara çarptı. Kazada 6 kişi yaralanırken o anlar halk otobüsünün kamerasına yansıdı. Kayıtta bir yayanın da son anda ölümden kurtulduğu görülüyor.

Bingöl-Muş Karayolu Berti kavşağında, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, hızını alamayarak kırmızı ışıktan bekleyen araçlara çaptı. Kazada, 5 araçta maddi hasar meydana gelirken 6 kişi de yaralandı.

Olay yerine polis ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

ÖLÜMDEN KIL PAYI KURTULDU

Öte yandan kaza anı seyir halinde olan halk otobüsü kamerasına yansıdı. Görüntüde, kontrolden çıkan aracın hızla yan yatarak ilerlediği ve ışıkta bekleyen araçlara çaptığı, bir yayanın ise aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu yer alıyor.

İHA

Aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu ile ilgili etiketler Bingöl kaza anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.