Aracı takla atan Tolgahan Sayışman ölümden döndü!

İzmir'e iş görüşmesi için arkadaşıyla birlikte giden ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, dönüş yolunda kaza yaşadı. Takla atan araçtan Sayışman ve arkadaşı, emniyet kemerleri sayesinde yara almadan çıktı.

Geçen hafta bir iş görüşmesi için Tuncay isimli yakın arkadaşıyla beraber ünlü oyuncu, karayoluyla İzmir'e gitti. Dönüş yolunda ikili, Yalova civarında kaza geçirdi. Şoför koltuğunda oturan Sayışman'ın arkadaşı, önlerinde kaza yapan başka bir otomobile vurmamak için direksiyonu kırınca araç takla attı.

Aracı takla atan Tolgahan Sayışman ölümden döndü!

EMNİYET KEMERİ SAYESİNDE KURTULDULAR

Aracın hava yastıkları ve takılı olan emniyet kemerleri sayesinde Tolgahan Sayışman ve arkadaşı, kazayı hafif yaralarla atlattı. Kazanın ardından hızlıca olay yerine gelen emniyet güçleri ve jandarmanın yardımıyla araçlar çekildi. Önce hastaneye kaldırılan Sayışman ile arkadaşı, daha sonra özel bir araçla evlerine bırakıldı.

Aracı takla atan Tolgahan Sayışman ölümden döndü! - Resim : 2

KARISI VE OĞLUYLA GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞMIŞTI

Geçen hafta yaşadığı trafik kazasında ölümden dönen Tolgahan Sayışman, önceki gün evinin bahçesinde ailesiyle kar keyfi yaptı.

Aracı takla atan Tolgahan Sayışman ölümden döndü! - Resim : 3

Sayışman ve eşi Almeda Abazi, oğulları Efehan'la çektikleri görüntüleri sosyal medyada yayınladı.

TOLGAHAN SAYIŞMAN HAKKINDA

Tam adı Turgut Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Kadıköy İntaş Lisesi'nde okuduktan sonra eğitimine Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde devam etti. Sayışman 2005 yılında Türkiye'yi Güney Kore'de düzenlenen yarışmada temsil etti. Birinci seçiline ünlü isim daha sonra uzun yıllar boyunca oyunculuk eğitimi aldı.

Önceleri Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde oynayan Sayışman, daha sonra Başrolünü Fahriye Evcen ile oynadığı Aşk Tutulması filminde oynadı. ATV ekranlarında yayınlanan Elveda Rumeli dizisinde rol alan oyuncu kendini kanıtlayıp ciddi bir hayran kitlesine dahip oldu.

Sonradan yer aldığı projelerde hep başrol olan Sayışman, 2006 yılından beri ekranlarda yer alıyor.

2017 yılında model Almeda Abazi ile hayatını birleştiren Sayışman dört ay önce baba oldu. Efehan adında bir oğlu olan ünlü oyuncu yakın zamanda TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisine rol aldı.

 

 

Aracı takla atan Tolgahan Sayışman ölümden döndü! ile ilgili etiketler Almeda Abazi Tolgahan Sayışman kaza ünlü oyuncu kaza ünlü oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.