Araç tırla çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Amasya'da hafif ticari araç tırla çarpıştı. Korkunç kazada 1 kişi olay yerinde, 1 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 3 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Amasya'da tır ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Ali Aydoğan (24) idaresindeki 41 RZ 900 plakalı hafif ticari araç, Amasya-Turhal kara yolu Ezinepazar mevkisinde Hasan K'nın (53) yönetimindeki 58 ACU 298 plakalı tırla çarpıştı.

Araç tırla çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Olay yerine 112 acil sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada Menekşe Aydoğan (73) olay yerinde, İsmet Aydoğan (65) ise kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

Yaralanan Ali Aydoğan (52), Sadegül Aydoğan (45) ve Fadime Surman (69) ambulanslarla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tır sürücüsü de jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

İHA

Araç tırla çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı ile ilgili etiketler Amasya Trafik kazası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.