Araç satın alacaklara büyük müjde: Opel çok beklenen Nisan kampanyasını duyurdu! Sıfır faizli bu krediler kaçmaz!

Opel Türkiye, hem binek hem de ticari araç modelleri için uygun kredi koşulları sunan Nisan ayı son kampanyasını duyurdu. Bu sınırlı süreli promosyon, Opel Astra, Opel Grandland, Opel Mokka, Opel Crossland, Opel Corsa ve ticari araç serilerinde özel finansman seçeneklerini içermektedir. Bu teklifler hakkında daha fazlasını keşfetmek için haberimizin devamına bakabilirsiniz.

Opel Türkiye, geçtiğimiz günlerde hem binek hem de ticari araç modelleri için cazip kredi koşullarının yer aldığı son kampanyasını tanıttı. Bu özel kampanya, Opel'in Astra, Grandland, Mokka, Crossland, Corsa ve ticari araç serileri dahil olmak üzere en iyi modellerinde özel finansman seçenekleri sunuyor. Sürüşünüzü Opel'in istisnai araçlarıyla yükseltmek için bu sınırlı süreli fırsatı kaçırmayın. Bu heyecan verici teklifler hakkında daha fazla bilgi haberimizde.

12 AY SIFIR FAİZLİ KREDİNİN KEYFİNİ ÇIKARIN

1.2 litrelik benzinli motora ve 6 ileri manuel şanzımana sahip popüler model Opel Astra, 150 bin TL'ye yüzde 0,99 faizle 15 ay vade, 120 bin TL'ye 12 ay sıfır faizle kredi seçenekleriyle sunuluyor. Opel Astra modelinin fiyatları 819 bin 900 TL'den başlıyor.

Opel'in yeni amiral gemisi SUV modeli Opel Grandland 1 milyon 162 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla. 250 bin TL'ye 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi veya 170 bin TL'ye 12 ay sıfır faizli kredi seçenekleriyle sunuluyor.

973 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla listede yer alan Opel Mokka, 120 bin TL'ye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi veya 150 bin TL'ye 15 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle geliyor. Ayrıca sağlık çalışanları, avukatlar, polisler, askerler, öğretmenler ve bunların birinci derece yakınları da Opel Mokka alırken özel indirim fırsatlarından yararlanabiliyor.

E-HEDİYE KARTI VE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİYLE ELEKTRİKLİ ARAÇ

Araç satın alacaklara büyük müjde: Opel çok beklenen Nisan kampanyasını duyurdu! Sıfır faizli bu krediler kaçmaz!

Opel'in Mokka'nın yüzde 100 elektrikli versiyonu Mokka-e, 120 bin TL'ye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi veya 150 bin TL'ye 15 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle sunuluyor. Üstelik müşteriler 20 bin TL değerinde Eşarj hediye çeki alarak daha da uygun fiyata alabiliyor. Opel Mokka-e'nin fiyatı 1 milyon 14 bin 900 TL.

Opel'in çok yönlü pratik özellikleriyle öne çıkan modeli Crossland, 120 bin TL'ye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi veya 150 bin TL'ye yüzde 0,99 faizle 15 ay vadeli kredi seçenekleriyle sunuluyor. Başlangıç fiyatı 738 bin 900 TL olan Crossland, kaliteli bir SUV arayanlar için uygun fiyatlı bir seçenek haline geliyor.

Araç satın alacaklara büyük müjde: Opel çok beklenen Nisan kampanyasını duyurdu! Sıfır faizli bu krediler kaçmaz! ile ilgili etiketler Opel Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.