Araç sahiplerine uzun bir aradan sonra sürpriz! Benzine 32 kuruş indirim geldi...

Araç sahipleri için sevindiren bir haber geldi. Bu gece yarısından itibaren benzine 32 kuruş indirim yapılacak. . Bu indirim ile birlikte benzinin litre fiyatı İstanbul'da 8.09, Ankara ve İzmir'de ise 8.18 olacak.

Akaryata son göndemde üst üste gelen zamların ardından indirim müjdesi geldi. 

11 KASIM'DAN İTİBAREN 30 KURUŞ İNDİRİM

Benzine bu gece yarısından itibaren 32 kuruş indirim yapılacak. 

MOTORİNDE DE İNDİRİM OLACAK MI?

PÜİS'ten yapılan açıklamada, "11.11.2021 Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 30 kuruş civarı fiyat indirimi beklenmektedir. Ancak fiyat değişikliğinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili karar üst makamlarca verilmektedir. 9.11.2021-10.11.2021 tarihleri arasında motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor." denildi.

 

 

İNDİRİM SONRASI BENZİNİN LİTRE FİYATI NE OLACAK?

32 kuruşluk indirimin ardından İstanbul'da 8.41'den satılan benzinin litresi 8.09'a düşecek. Benzinin litresi Ankara ve İzmir'de 8,49'den 8,18'e inecek.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor. Akaryakıt fiyatlarında uygulanan Eşel Mobil sistemiyle petrol fiyatları, döviz kuru ve uluslararası ürün fiyatlarındaki artış sonucunda yurt içi pompa fiyatlarında meydana gelen yükselişler, ÖTV ayarlamasıyla tüketiciye zam olarak yansıtılmadan dengelenmeye çalışılıyor.

 

Araç sahiplerine uzun bir aradan sonra sürpriz! Benzine 32 kuruş indirim geldi... ile ilgili etiketler benzin Araç İndirim püis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.