Arabesk şarkıcısı Cengiz İmren'den kadın pop şarkıcıları kızdıracak açıklamalar

2002–2005 yılları arasında evli olduğu sunucu ve şarkıcı Seren Serengil hakkında yaptığı ''Seren'i dövdüm. Çünkü hak ediyordu. Hatta dayağı kendisi arzu ediyordu.'' şeklindeki açıklamalarıyla tepki çeken arabesk şarkıcısı Cengiz İmren şimdi de pop şarkıcılarını kızdıracak açıklamlarda bulundu. Kadın popçuların arabesk müziğe yönelmeleriyle ilgili '' Manikürlü, pedikürlü ojeli tırnaklarla arabesk şarkı söylenmez'' şeklinde bir açıklama yaparak yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

İlk olarak, İbrahim Tatlıses’e verdiği “Birtanem” ve “Ağlıyorum Kahrımdan” besteleriyle ismini duyuran, arabesk müziğin sevilen sanatçılarından Cengiz İmren, Kıbrıs sahnesi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İmren, kadın pop şarkıcıları hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

İmren, pop şarkıcıların son zamanlarda arabesk müziğe yönelmeleriyle ilgili yaptığı “Ben şimdi oyunculuk yapmaya kalksam, bazıları çıkıp eleştirecek. Onlarda şu manikürlü, pedikürlü ojeli tırnakları ve rujlu halleriyle çıkıp arabesk söylüyorlar. Arabesk bir yaşam biçimidir. Onlar sırf gündem olabilmek için bu şarkıları söylüyorlar. Bence herkes kendi işini yapsın” şeklindeki açıklamarıyla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Arabesk şarkıcısı Cengiz İmren'den kadın pop şarkıcıları kızdıracak açıklamalar

''FARAH ZEYNEP ABDULLAH KESİNLİKLE ALBÜM ÇIKARMASIN''


'Acıların Kadını' olarak tanınan ve 1989 yılında henüz 30 yaşındayken eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen usta sanatçı Bergen'in hayatını konu alan filmde Bergen'in hayatını canlandıran oyuncu Farah Zeynep Abdullah hakkında da konuşan Cengiz İmren, ''Onun oyunculuğunu çok ama çok beğeniyorum, takdirde ediyorum. Filmde şarkı söylüyor ama şarkıcılık başka bir yetenek isteyen bir şey bence şarkıyı şarkıcılara bıraksalar, kendilerini oyunlarını oynasalar daha iyi olur. Filmde falan olur okuyabilirler ama kesinlikle albüm ve şarkı çıkarmasınlar.'' dedi.


İmren'in bu açıklaması akıllara İzzet Yıldızhan'ın kadın meslektaşları için söylediği "Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir" şeklindeki sözlerini akıllara getirdi.


cengiz imren



SEREN SERENGİL HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ TEPKİ TOPLAMIŞTI

Cengiz İmren, 2003 yılının Kasım ayında kapkaç-yankesicilik yaptırmak ve haraç toplama suçuyla hapis yatmıştı. İmren, hapishane günleri içinde sevgilisi olan Seren Serengil'le evlenip boşanmıştı.

Arabesk şarkıcısı Cengiz İmren'den kadın pop şarkıcıları kızdıracak açıklamalar - Resim : 3

Seren Serengil ile olaylı bir birliktelik yaşayan Cengiz İmren, geçmiş yıllarda ''Seren'i dövdüm. Çünkü hak ediyordu. Hatta dayağı kendisi arzu ediyordu. "Bitti" diyordum, gitmiyordu. İlgilenmiyordum. Dikkatimi çekmek için küfür ediyordu. Anama küfür ediyordu. Ben de dayanamayıp dövüyordum. Başkası olsa öldürürdüm. Sonra yüzü gözü şiş olduğu için 2 ay evden çıkmıyordu. Tatsızlıkta zamanla kapanıyordu tabii. Ben çok duygusal bir adamım. Ama damarıma basarsan çok da sinirliyimdir.'' şeklindeki sözleriyle tepki çekmişti.

 

Arabesk şarkıcısı Cengiz İmren'den kadın pop şarkıcıları kızdıracak açıklamalar ile ilgili etiketler Seren Serengil cengiz imren arabesk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.