Apple Store'a arabalı hırsız şoku!

Apple Store'da yaşanan hırsızlık vakalarına bir yenisi eklendi. Palo Alto'da yer alan Apple Store, hırsızların yeni hedefi oldu. Soygunun bilançosu ise kısa sürede anlaşıldı

ABD'de çalışan kılığında Apple Store'a giren iki gencin Haziran ayında, 16.000 dolar değerinde olan 16 iPhone modelini çalarak kayıplara karışmıştı.

Bu kez ise California eyaletinin Palo Alto kentinde bulunan Apple Store, hırsızlar tarafından soyuldu. Mağazaya girebilmek için farklı bir yöntem deneyen hırsızlar, Apple Store'a araçla çarparak devasa camın kırılmasını sağladılar.

Bu Apple Store'u özel kılan şey ise, Apple'ın yeni ürünlerini satışa sunduğunda müşterilere kapıyı genellikle Tim Cook gibi yöneticilerin açıyor olması.

051220161703534760955_3.jpg

TELEFON VE BİLGİSAYARLARI TOPLADILAR

Polis tarafından yapılan açıklamada, sabah saatlerinde bir SUV ile Apple Store'un ön camına çarpan hırsızların, parçalanan bölümden içeri girdikleri ve mağazada yer alan cep telefonu ile bilgisayarları topladıklarının tespit edildiği belirtildi.

Hırsızların Apple Store'a hızlı bir şekilde çarpmalarına rağmen, mağaza camının askıda kalması dikkat çeken noktalardan birisi oldu. Hırsızların vermiş oldukları maddi zarar henüz tam olarak bilinmezken, olay ile ilgili şüpheli 4 kişinin göz altına alındığı açıklandı.

Apple Store'a arabalı hırsız şoku! ile ilgili etiketler Apple iPhone Hırsızlık Tim Cook california palo alto araba
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.