Apple Music'in öğrenci programı Türkiye'de!

Apple birbirinden farklı ürün ve hizmetleri ile herkes tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Cep telefonundan, dizüstü bilgisayarlara,teknolojik saatlere ve daha fazlasıyla vatandaşlar ile buluşuyor.Apple Türkiye’ye yeni bir özellik ile geliyor. O özellik ise 82 pazara daha açılan Apple Music’in öğrenci programı. UNIDAYS onaylı öğrenci üyeliği neredeyse Apple Music’in bulunduğu her ülkede hizmete giriyor.Peki Apple Music öğrenci programı nedir?Kimler kullanabilir? Ücreti ne kadar? Detaylar haberimizde...

Dünyada çok takip edilen markalar arasında Apple her daim yerini koruyor.Birden fazla ürün ve hizmetiyle vatandaşlar ile buluşuyor. Ayrıca çeşitli programları ile vazgeçilmezler arasında.Yeni bir özelliği Türkiye’ye geliyor. UNIDAYS onaylı Apple Music öğrenci programı Türkiye’deki kullanıcılar ile buluşacak.2015 yılından beri kullanıma sunulan Apple Music 36 milyondan fazla üye ile buluşuyor.Apple Music’in bulunduğu ülkelerin neredeyse tamamında öğrenci programı hizmete girecek.Peki Apple Music öğrenci programı nedir? Kimler kullanabilir? Fiyatı ne kadar? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde..

MUZIK

Apple Music öğrenci üyeliği sayesinde, öğrenciler için müzik erişimi daha uygun fiyata geliyor. Öğrenci üyeliği ücreti 6.99 TL olacak. Öğrenci üyeliği sayesinde, koşullara uygun bir kolej veya üniversitede okuyan öğrenciler en fazla dört yıl boyunca Apple Music üyeliklerini indirimli satın alabilecek ve mevcut Apple Music üyeliklerinde olduğu gibi, fiyatlar ülkeye göre değişiklik gösterebilecek.

2015 yılında kullanıma sunulduğundan beri Apple Music, 115 ülkede 36 milyondan fazla üyesi ve 45 milyondan fazla şarkı içeren kataloğu ile dünyanın en hızlı büyüyen müzik aboneliği hizmeti haline geldi.

APPLE

Apple Inc. ya da eski adıyla Apple Computer, Inc., merkezi Cupertino'da bulunan; tüketici elektroniği, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayar tasarlayan, geliştiren ve satan Amerikan çok uluslu şirkettir. En bilinen donanım ürünleri Mac serisi bilgisayarlar, iPod müzik çalar, iPhone akıllı telefon, iPad tablet bilgisayar ve Apple Watch adlı akıllı saattir. Yazılımları arasında ise OS X ve iOS işletim sistemleri, iTunes medya tarayıcısı, Safari internet tarayıcısı ile iLife ve iWork paketleri yer almaktadır. Şirket 1 Nisan 1976 yılında kurulmuş ve 3 Ocak 1977’de Apple Computer, Inc. adıyla anonim şirket haline gelmiştir. İsminde yer alan "Computer" (Bilgisayar) kelimesi 9 Ocak 2007'de iPhone tanıtımıyla birlikte tüketici elektroniğine yönelimlerini yansıtması amacıyla kaldırılmıştır.

Apple, Samsung Electronics'den sonra ciro açısından dünyanın en büyük ikinci bilgi teknolojileri şirketi; Samsung ve Nokia'dan sonra da dünyanın en büyük üçüncü cep telefonu üreticisidir. Fortune dergisi Apple'ı, 2008 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde ve 2008 yılından 2012 yılına kadar dünya çapında en çok rağbet gören şirket olarak nitelendirmiştir.

2012 Kasım ayı itibarıyla Apple'ın App Store ve iTunes Store online mağazalarına ek olarak 14 farklı ülkede 394 perakende satış mağazası bulunmaktadır.Borsa değeri açısından Apple 2012'nin Eylül ayından itibaren Dünyanın en değerli şirketi olmuştur.29 Eylül 2012 tarihi itibarıyla şirkette dünya çapında 72.800 devamlı tam zamanlı çalışan işçi ile 3,300 geçici tam zamanlı işçi çalışmaktadır. 2015'in Nisan ayından itibaren dünya çapındaki yıllık geliri toplamda 130,28 milyar dolardır. 2013 yılının Mayıs ayında Apple geçen yıla göre 11 numara yükselerek Fortune 500 listesinde 6. sırayla ilk kez ilk onda yer almıştır.

Türkiye'deki distribütörlüğünü Bilkom ve INDEX Bilgisayar yönetmektedir.

logo

1998-2005 YILLARI

15 Ağustos 1998’de Apple, Macintosh 128K’i anımsatan yeni bilgisayarı iMac’i tanıttı. iMac tasarım ekibinin başında daha sonra iPod ve iPhone’u da tasarlayacak olan Jonathan Ive bulunuyordu. iMac, modern teknolojisi ve kendine özgü tasarımıyla ilk beş ay içerisinde yaklaşık 800.000 adet satıldı

Bu dönemde Apple, profesyonel ve bireysel odaklı dijital prodüksiyon yazılımı portföyü oluşturmak amacıyla şirketler satın aldı. 1998 yılında Macromedia'nın Final Cut yazılımını satın alarak dijital video düzenleme pazarında genişleyeceğine dair sinyaller verdi. Sonraki sene hem bireylere hem de profesyonellere yönelik iMovie ile 2007 yılının başlarında 800.000 kayıtlı kullanıcıya ulaşarak önemli bir video düzenleme yazılımı haline gelecek olan Final Cut Pro'yu piyasaya sürdü. 2002 yılında gelişmiş dijital kompozisyon uygulaması Shake için Nothing Real şirketiile birlikte daha sonra bireylere yönelik GarageBand uygulamasının gelişimini sağlayacak olan müzik prodüksiyon uygulaması Logic için Emagic şirketini satın aldı. Aynı yıl iPhoto'nun yayımlanması ile birlikte iLife paketi tamamlanmış oldu.

24 Mart 2001’de OPENSTEP ve BSD Unix temelli Mac OS X, birkaç yıllık geliştirmenin ardından yayımlandı. Yeni işletim sistemi, Mac OS 9’dan geçenlere yardımcı olmak için Classic environment aracılığıyla OS 9 uygulamalarını destekliyordu.

19 Mayıs 2001’de Apple ilk resmi perakende mağazasını Virginia ve California’da açtı. 9 Temmuz’da DVD authoring şirketi Spruce Technologies’i satın aldı. 23 Ekim’de taşınabilir dijital müzik çalar iPod duyuruldu ve satışı 10 Ekim’de başladı. Çok başarılı olan ürün altı yılda 100 milyondan fazla sattı.2003 yılında iPod ile uyumlu ve $0.99’a müzik indirme imkanı veren çevrimiçi mağaza iTunes Store tanıtıldı. Bu servis hızla çevrimiçi müzik alanında pazar lideri haline geldi ve 19 Haziran 2008’de beş milyarıncı şarkı indirildi.

2001 yılından itibaren Apple tasarım ekibi ilk kez iMac G3’de kullandıkları renkli yarı saydam plastiği gitgide terk etmeye başladı. Titanyum PowerBook ile başlayan süreç beyaz polikarbonat iBook ve iMac ile devam etti.

INTEL'E GEÇİŞ

6 Haziran 2005’de gerçekleştirilen Worldwide Developers Conference’da Steve Jobs, 2006 yılı itibarıyla Apple'ın Intel temelli Mac bilgisayar üreteceğini duyurdu. 10 Ocak 2006’da yeni MacBook Pro ve iMac, Intel’in Core Duo işlemcisini kullanan ilk Apple bilgisayarı oldu. 7 Ağustos 2006’da Apple, tüm Mac ürünlerinde Intel’in yongalarını duyurulan tarihten bir yıl daha erken kullanmaya başladı. Geçiş sürecinde Power Mac, iBook ve PowerBook serileri üretimden kalktı; Mac Pro, MacBook ve MacBook Pro bu serilerin yerini aldı.29 Nisan 2009’da The Wall Street Journal Apple’ın mikroçip tasarlamak için kendi mühendis ekibini kurduğunu duyurdu.

Apple, kullanıcıların bilgisayarlarına Mac OS X yanında Windows XP ya da Windows Vista kurmalarına yardımcı olan Boot Camp yazılımını tanıttı.

Apple'ın bu dönemdeki başarısı hisse senetlerine de yansıdı. 2003 yılının başı ile 2006 yılları arasında Apple’ın hisse seneti fiyatları 6 dolardan 80 doların üzerine çıkarak 10 kattan fazla artış gösterdi. Ocak 2006’da Apple’ın pazar payı Dell’i geçti.

Apple Music'in öğrenci programı Türkiye'de! ile ilgili etiketler Türkiye Apple Musıc öğrenci programı nedir kimler kullanabilir fiyatı ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.