Apandisit ameliyatı olan Alişan'ın son durumu: Eşi Buse Varol paylaştı

Eskişehir'deki konseri için yola çıkan Alişan, şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılmış apar topar ameliyata alınmıştı. Apandisit ameliyatı olan Alişan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilmişti. Buse Varol, eşi Alişan'ın ameliyat sonrası görüntüsünü paylaştı.

Eskişehir'deki konseri için yola çıkan Alişan, şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. 

Instagram hesabından yaşadığı talihsiz olayı anlatan Alişan, "Sivrihisar konserine giderken sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa'da acile geldik. ilaçlı tomografi ve kan tahlili neticesi bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar konseri bugün için kısmet olmadı maalesef. Acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Alişan, dün özel bir hastanede apandisit ameliyatı oldu. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Ertem, ünlü sanatçının ameliyat sonrası sağlık durumuna ilişkin olarak şu bilgileri verdi: “Sanatçımız Alişan’ı akut apandisit tanısı ile saat 16:00’da ameliyata aldık. Ameliyat başarılı geçti. Sayın Alişan’ın genel durumu iyi. Tüm sevenlerine ve Alişan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”

İŞTE ALİŞAN'IN AMELİYAT SONRASI HALİ!

Ünlü şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Alişan'ın apandisit ameliyatı başarılı geçti'' ifadelerini kullanmıştı. Buse Varol, ameliyat olan Alişan'ın hastanedeki görüntülerini ''Maşallah'' notuyla paylaştı. Videoda Alişan'ın hastane koridorunda Buse Varol ile birlikte yürüdüğü görüldü.

Apandisit ameliyatı olan Alişan'ın son durumu: Eşi Buse Varol paylaştı

 

 
 
Apandisit ameliyatı olan Alişan'ın son durumu: Eşi Buse Varol paylaştı ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.