Apandisit ameliyatı olan Alişan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi!

Konsere giderken bir anda ağrı içinde kıvranan Alişan hastanelik olmuştu. Sanatçının gerekli tetkikleri yapılmış ve apandis ameliyatı olması gerektiği bilgisi verilmişti. İşte ameliyat olan Alişan'ın sağlık durumuna ilişkin detaylar ve yapılan açıklama...

Şarkıcı Alişan karnının sağ tarafında gelişen yoğun ağrı şikayeti ve akut apandisit tanısı ile 28.01.2024 tarihinde (bugün) Acıbadem Kozyatağı Hastanesi’ne başvurdu. Ünlü sanatçı Alişan, hızlıca ameliyata alındı.

DOKTORU SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPTI

Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Ertem, ünlü sanatçının ameliyat sonrası sağlık durumuna ilişkin olarak şu bilgileri verdi: “Sanatçımız Alişan’ı akut apandisit tanısı ile saat 16:00’da ameliyata aldık. Ameliyat başarılı geçti. Sayın Alişan’ın genel durumu iyi. Tüm sevenlerine ve Alişan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”

Apandisit ameliyatı olan Alişan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi! ile ilgili etiketler Alişan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.