AÖF kayıt yenileme son gün bugün

AÖF kayıt yenileme işlemleri için son gün bugün. 1,5 milyon öğrenciyi yakından ilgilendiren AÖF kayıt yenileme işlemleri bu akşam (26 Şubat ) saat 22.59'a kadar devam edecek. AÜ'nün internet sitesinden yapılan daha önce yapılan açıklamada İktisat ve İşletme fakültelerinin 2016-2017 öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerinin 26 Şubat 2017 tarihine uzatıldığı açıklanmıştı.

AÖF kayıt yenileme tarihleri için son saatlere girildi. 1,5 milyon öğrenciyi yakından ilgilendiren AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri için son gün bugün. Öğrenciler bugün (26 Şubat Pazar) gsaat 22.59'a kadar kayıt yenileme yapabilecekler. Ders ekle sil işleminin yapılacağı dönemde, öğrenciler bahar dönemi sınavlarına girmeye hak kazanacak.

"http://aof.anadolu.edu.tr" adresine giren öğrenciler ders ekle-sil işlemlerini "kayıt otomasyonu" bağlantısı "kayıt yenileme" bölümünden yapabilecek.

Ders ekle-sil işlemlerini yapan öğrenciler 2016-2017 öğretim yılı bahar dönemi öğretim gideri ve öğrenim ücreti/öğrenci katkı payı ödemelerini 26 Şubat'a kadar kredi kartı/banka kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), mobil bankacılık veya internet bankacılığından gerçekleştirebilecek.

aof41

AÖF KAYIT YENİLEME 3 AŞAMADA GERÇEKLEŞİYOR

Üç aşamada gerçekleştirilen AÖF kayıt yenileme işlemi, şu aşamalardan meydana gelmektedir;
İlk aşama; ders ekle-sil işlemidir.
İkinci aşama; kayıt yenileme bedelinin bankaya ödenmesidir.
Üçüncü aşama; kaydınızın yenilendiğinin kontrol edilmesidir.

Öğrenciler ders kitaplarını 27 Şubat Pazartesi gününden itibaren bürolardan teslim alabilecek.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF Bahar Dönemi için kayıt yenileyecek olan öğrenciler, AÖF'ün örgün öğrenci sistemi üzerinden e-posta adresi veya T.C. Kimlik Numarası ile şifreleriyle beraber sisteme giriş yaparak kayıt yenileyebilecekler.
Öğrencilerden kayıt yenileme esnasında başvuru belgesi, fotoğraflı ve imzalı form, öğrenci bilgi formu, askerlik durum belgesi ve öğrenim belgesi öğrencilerden istenecek.

AOF-Bahar-Donemi-Kayit-Yenileme-Tarihleri-Ne-Zaman

AÖF VİZE SINAV TARİHLERİ ERTELENDİ!

AÖF bahar dönemi vize sınavları Referandum tarihinin netleşmesinin ardından ileri bir tarihe ertelendi. 15-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan AÖF vize sınavları, Refarandum tarihinin 16 Nisan olarak belirlenmesinin ardından 29-30 Nisan tarihlerine ertelendi.

AÖF kayıt yenileme son gün bugün ile ilgili etiketler AÖF aöf kayıt yenileme aöf kayıt yenileme son gün aöf kayıt işlemleri
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.