AÖF 3 ders sınavı için flaş gelişme!

Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri başarısız oldukları derslerin yükünden kurtulabilmek için AÖF 3 ders sınavlarını heyecanla bekliyor. AÖF üç ders sınavlarının yapılacağı tarihi merak eden birçok öğrenci "AÖF 3 ders sınavları ne zaman yapılacak?" sorusunu soruyor. Kalan dersleri vermek için büyük bir fırsat olan bu sınavlara girme şartlarının neler olduğu da merak edilen sorular arasında, işte AÖF üç ders sınavına kimler girebilecek? AÖF üç ders sınavı ne zaman yapılacak? AÖF üç ders sınavı nerede yapılacak? AÖF üç ders sınavları hangi tarihte yapılacak ve başvuru işlemleri neler?

Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri başarısız oldukları derslerin yükünden kurtulabilmek için AÖF 3 ders sınavlarını heyecanla bekliyor. AÖF üç ders sınavlarının yapılacağı tarihi merak eden birçok öğrenci "AÖF 3 ders sınavları ne zaman yapılacak?" sorusunu soruyor. Kalan dersleri vermek için büyük bir fırsat olan bu sınavlara girme şartlarının neler olduğu da merak edilen sorular arasında. AÖF üç ders sınavına kimler girebilecek? AÖF üç ders sınavı ne zaman yapılacak? AÖF üç ders sınavı nerede yapılacak? AÖF üç ders sınavları hangi tarihte yapılacak ve başvuru işlemleri neler?

aoIf2

AÖF final sınavı sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı ve sınav sonucu sonrasında başarısız oldukları dersleri üç ders sınavıyla vermeyi planlayan birçok öğrenci 3 ders sınavı tarihlerini araştırmaya başladı. Mezun olma durumunda olan öğrenciler için son sınav olarak bilinen “AÖF üç ders sınavı” başvuru için gerekli şartlar Açıköğretim Fakültesi tarafından belirlendi. Sınav başvuru şartları için uygun olan öğrenciler son sınava girebilme hakkına sahip olacaklar. Aşağıda fakültenin belirlediği şartlar bulunmaktadır.

AÖF 3 ders sınavı ne zaman yapılacak?
AÖF öğrencileri 3 ders sınavına 22 Temmuz tarihinde girecekler, bu sınavlara girmek isteyen öğrenciler sınava giriş haklarının olup olmadığını;

BURADAN KONTROL EDEBİLİRSİNİZ!

AÖF 3 ders sınavına girebilmek için neler yapılmalı?
Başarısız olduğu derslerden 3 ders sınavına girebilmek için öğrencilerin güz ya da yaz döneminde bu derslere kayıt yaptırması gerekiyor. Anadolu Üniversitesi’nin resmi sitesinden yapılan duyuruda ders notları DZ veya YZ olan öğrencilerin bu sınava giriş haklarının bulunmayacağı da hatırlatıldı.

Sınava giren öğrencilerin alacağı sonuçlar ise ‘Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları dikkate alınarak değerlendirilecek.

AÖF 3 ders sınavı için flaş gelişme! ile ilgili etiketler AÖF üç ders sınavı başvuru işlemleri hangi tarihte
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.