Antrenör Gökhan Cengiz, depremde engelli öğrencisine böyle siper oldu

Erzurum'da geçtiğimiz gün meydana gelen 5.1'lik depremin ardından ortaya çıkan bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Okçuluk antrenörü Gökhan Cengiz'in deprem anında engelli sporcusunun üzerine kapanarak onu korumaya çalışması büyük takdir topladı. Kahraman antrenör Cengiz, yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, "O anda çatıdan bir şeyler düşebilir diye düşündüm. Refleks olarak sporcumun üzerine kapandım. Allah'a şükür, çatıdan bir şey düşmedi" dedi

Erzurum'da antrenman yaptıkları sırada depreme yakalanan antrenör Gökhan Cengiz'in engelli sporcusunun üzerine kapanması ve sarsıntının ardından sporcusunu dışarı çıkarması sosyal medyada gündem oldu.

"ÇATIDAN BİR ŞEYLER DÜŞEBİLİR DİYE DÜŞÜNDÜM"

Cengiz, yaptığı açıklamada, deprem esnasında 9 yaşındaki engelli sporcusuyla antrenman gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tam antrenmanı bitirme aşamasına gelmiştik, birlikte depremi yaşadık. O anda çatıdan bir şeyler düşebilir diye düşündüm. Refleks olarak sporcumun üzerine kapandım. Allah'a şükür, çatıdan bir şey düşmedi" dedi.

"BENİM DE İKİ ÇOCUĞUM VAR"

Sarsıntının sona ermesinin ardından sporcusunu dışarıya çıkartarak velisine teslim ettiğini belirten Cengiz, "Benim de iki çocuğum var. 'Onlara bir şey oldu mu acaba?' düşüncesiyle telaşlanarak onların yanına koşmaya başladım. Sonra kendi ailemin yanına gittim, onları dışarıya çıkarttım. Daha sonra ailemle birlikte sporcumun yanına geldim. Sporcumun annesi telaşlanmış. Annesi aradı, herhangi bir problem olmadığını, dışarıya çıkarttığımızı, çok sorun teşkil edecek bir şey olmadığını anlattık." şeklinde konuştu.

Antrenör Gökhan Cengiz, depremde engelli öğrencisine böyle siper oldu ile ilgili etiketler Erzurum deprem engelli antrenör erzurum depremi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.