Antonio Conte Real Madrid'e hayırlı olsun

La Gazzetta dello Sport'un "Conte 48 saat içinde İnter'den ayrılıyor" manşetinin arından, İtalyan teknik adamın yeni adresi belli oldu. AS gazetesi, 51 yaşındaki çalıştırıcıyı Real Madrid'e yazdı. Chelsea'den sonra İnter'i de şampiyon yapan Conte, Juventus hegemonyasına son vermişti.

Real Madrid, İnter'i şampiyon yapan İtalyan teknik direktör Antonio Conte'nin peşinde... İspanya'nın AS gazetesinin haberine göre, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasına rağmen bütçede %20'ye varan kesintiye gidecek olan İnter, yılda 12 milyon euro kazanan Conte'den indirim istedi. Bu talebi geri çeviren Conte, Real Madrid'in Zinedine Zidane ile 2. kez yolları ayrımasını bekliyor.

Inter'in Çinli sahipleri, ciddi bir maliyet düşürme çalışmaları yürütüyor ve hoca dahil tüm takımdan maaşlarında % 20'lik bir indirime çağırdı. Milano ekibi aynı zamanda 2021-22 sezonu için daha fazla finansman arıyor.

Geçtiğimiz Kasım ayında verdiği bir röportajda, daha önce Real Madrid'le anlaşmaya birkaç kez yaklaştığını itiraf eden 51 yaşındaki teknik adamın 48 saat içinde İnter'den ayrılması bekleniyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Conte'nin yeri Maximilano Allegri, Maurizio Sarri ve Sinisa Mihajlovic'ten biri geçecek.

Conte'nin yanı sıra Faslı bek Achraf Hakimi ve takımın yıldız golcüleri Lautaro Martinez ile  Romelu Lukaku'nun da takımda kalması beklenmiyor.

Antonio Conte Real Madrid'e hayırlı olsun

MODRİC'LE 1 SEZON DAHA

Öte yandan, Real Madrid kulübü Hırvat orta saha Luka Modric'in sözleşmesini 1 yıl uzattı. 35 yaşındaki Hırvat yıldız, 2012 yazında Tottenham Hotspur'dan 35 milyon euroya transfer edilmişti. 9 sezondur İspanyol devinde forma giyen Modric, 2016 Dünya Kupası'ndan sonra Altın Top ödülünün sahibi olmuştu.

Antonio Conte Real Madrid'e hayırlı olsun ile ilgili etiketler Inter Serie A Real Madrid Antonio Conte luka modric
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.