Nwakaeme'nin sözleşmesi uzatılacak mı? "Bana sormayın, başkana sorun"

Trabzonspor'un yıldız forveti Anthony Nwakaeme, "sözleşme uzatılacak mı?" sorusuna "Başkan'a sorun cevabı" verdi. Nijeryalı futbolcu, Trabzon'da çok mutluyum ve kalmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde sonuçlanır umarım. Kupa ellerimize gelene kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme, Bordo-Mavili kulüpte kalacak mı? 32 yaşındali forvet, sezon sonunda bitecek sözleşmesine ilişkin konuştu...

Şampiyonluğunu resmen ilan etmek için geri sayıma geçen Trabzonspor'da taraftarlar yıldız isim Nwakaeme'nin sözleşme konusuna odaklandı. Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Nijeryalı'nın menajeri hafta içi bir araya gelip bu konuyu masaya yatırmıştı.

Ancak görüşmeden sonuç çıkmadı... Yıldız isim Alanyaspor'a 2 gol attığı maçın ardından beIN Sports flaş röportajında "Bana sormayın, başkana sorun. Trabzon'da çok mutluyum ve kalmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde sonuçlanır umarım. Kupa ellerimize gelene kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

2018 yazında Trabzonspor'a transfer olan Anthony Nwakaeme bu sezon 8 gol, 8 asistle oynuyor.

UĞURCAN ÇAKIR YİNE PENALTI KURTARDI

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, 0-4 kazanılan Aytemiz Alanyapsor maçında yine penaltı kurtardı. 25 yaşındaki eldiven kalesine gelen son 41 şutun 36'sını kurtardı, yediği 5 golün 2'si penaltıydı, bugün Alanya'da bir de penaltı kurtardı. 

Maç sonu açıklamalarda bulunan Uğurcan şunları söyledi:

"Şampiyonluğa gidiyoruz. Bu zor deplasmanda kazanmak önemliydi. Özgüvenimiz yerinde. İnşallah şampiyonlukla bitiririz. Penaltıda top dizime geldi. Biraz ağrı hissettim. Zorlamak istemedim. O yüzden çıktım."

Andreas Cornelius: "Rakibin pasla çıkmak isteyeceğini ve ısrarcı olacağını biliyorduk. Rakip zorlandığı pozisyonlarda bile bu sabrı ve kibri sürdürdü. Biz de bunu cezalandırdık.

Nwakaeme'nin sözleşmesi uzatılacak mı? "Bana sormayın, başkana sorun"

Nwakaeme'nin sözleşmesi uzatılacak mı? "Bana sormayın, başkana sorun" ile ilgili etiketler Trabzonspor Uğurcan Çakır Anthony Nwakaeme
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.