Anthony Michael Bourdain kimdir? Neden öldü? İntihar mı etti?

Ünlü televizyoncu ve şef Anthony Michael Bourdain 61 yaşında hayatını kaybetti. İntihar eden ünlü televizyoncu ölüm haberinden sonra herkes merakla yaşamını araştırmaya başladı. Peki Anthony Michael Bourdain kimdir? Neden intihar etti? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...


Peki Anthony Michael Bourdain kimdir? Yemeğe olan yakınlığı ile bilinen ünlü televizyoncu Anthony Michael Bourdain yaşamını yitirdi. 61 yaşında intihar eden Bourdain'in hayatı herkes tarafından merak ediliyor.Peki Anthony Michael Bourdain kimdir? Neden öldü? İntihar mı etti? Detaylar haberimizde...

Anthony Michael Bourdain kimdir? Neden öldü? İntihar mı etti?

CNN, Bourdain'in ölümünün intihar olduğunu belirterek şu mesajı yayınladı:

"Arkadaşımız ve meslektaşımız Anthony Bourdain'in ölümünü teyit ederken olağanüstü üzüntü duyuyoruz. Yetenekleriyle bizi şaşırtmaktan asla vazgeçmedi ve onu çok özleyeceğiz. Dualarımız onunla ve kızıyla birlikte... "

ASİA ARGENTO'YLA AŞK YAŞIYORDU

Bourdain, Hollywood'u sarsan Harvey Weinstein'ın taciz skandalını ortaya çıkaran, aynı zamanda Weinstein'ın taciz ettiği isimlerden olan İtalyan yönetmen oyuncu Asia Argento'yla aşk yaşıyordu.

Anthony Michael Bourdain kimdir? Neden öldü? İntihar mı etti? - Resim : 2

ANTHONY BOURDAİN

Anthony Michael Bourdain (d. 25 Haziran 1956, New York City), ABD'li yazar ve New York'taki Brasserie Les Halles 'ın baş şefi.

Yemeğe olan düşkünlüğü genç yaşta ailesi ile Fransa'ya yaptığı bir gezi ile başladı. Bir istiridye teknesinde ilk defa istiridyeyi tattı ve o günden beri iyi veya kötü değişik tadlar bulmak üzere dünyayı dolaşmaktadır. 2005'te Travel Channel adlı TV kanalında "No Reservations" adlı bir TV serisi üretmiştir.

2002 yılında, Bourdain, iki sezonluk dönemini, Gıda Ağındaki A Cook's Tour'da başladı. 2004 yılında, Bourdain Anthony Bourdain’in Les Halles Yemek Tarifleri: Stratejiler, Yemek Tarifleri ve Klasik Bistro Yemek Teknikleri ve 2006 yılında The Nasty Bits'i yayınladı. Her iki kitap da New York Times'ın en çok satanları olmaya devam etti.

Anthony Michael Bourdain kimdir? Neden öldü? İntihar mı etti? - Resim : 3


KİTAPLARI

Kitchen Confidential|Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly, 
Cook's Tour: In Search of the Perfect Meal, 
Gone Bamboo,
Bone in the Throat, 
Typhoid Mary (An Urban Historical), 
Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook,
The Bobby Gold Stories,
The Nasty Bits

MUTFAK YAZMA

New Yorker, 1997'de, Bourdain'in meşhur ünlü "Makale Okumadan Önce Beslen" adlı makalesini yayınladı; restoranların, özellikle de mutfakların iç işleyişine oldukça dürüst bir bakış. Ünlü bir şef olarak güvenilirliği ile makale çok ağırlık taşıdı ve diğer yazı projelerine yol açtı. 2000 yılında, Çıngırak Underbelly'deki en çok satan kitabı Kitchen Confidential: Maceraları, Bourdain'in kimi zaman kaba bir eğilimi vurgulayan New Yorker makalesinin geniş bir genişlemesi, büyük popülariteye çıktı.

Bir Aşçının Turu: Aşırı Mutfaklarda Küresel Maceralar, egzotik yiyeceklerin bir hesabı ve dünyanın dört bir yanındaki seyahat patlamaları, 2001'de izledi. Kitap, bir yıl sonra çıkıp yayınladığı ilk TV dizisi A Cook'un Turu ile bağlantılı olarak yazılmıştır. 2003'e kadar.

Anthony Michael Bourdain kimdir? Neden öldü? İntihar mı etti? ile ilgili etiketler Anthony Michael Bourdain neden öldü intihar mı etti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.