Antalya’ya inen Rus pilot: Ukrayna ile olan savaş suçtur

Rus havayollarında çalışan Rus pilot, Antalya’ya inişte savaşın suç olduğuna dair anons yaptı. Pilot, "Ukrayna ile olan savaş suçtur" derken, pilotun konuşması yolcular tarafından alkışlandı.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları için tüm dünya tepkilerini sürdürürken, Rus vatandaşlardan da eleştiriler yükseliyor.

Son olarak Rus Pabeda Havayolları'nda çalışan bir Rus pilot, yolcu uçağının Antalya’ya inmesinin ardından anons yaparak Rusya-Ukrayna arasındaki savaşa dair yorumda bulundu.

Savaşın bir suç olduğunu söyleyen pilot, "Kaptan pilot konuşuyor. Antalya’ya hoş geldiniz. Politik olaylara ilişkin kendi düşüncemi ifade etmek istiyorum. Ukrayna ile olan savaş suçtur. Aklı başında olan her vatandaş benimle aynı fikirdedir. Savaşı bitirmek için ne gerekiyorsa yapılmalı. Bu savaş bize lazım değil" şeklinde konuştu. Pilotun konuşması yolcular tarafından alkışlandı.

Antalya’ya inen Rus pilot: Ukrayna ile olan savaş suçtur ile ilgili etiketler rus pilot Rusya Ukrayna savaşı savaş karşıtı anons

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.