Antalyaspor'dan 2023 yılının ilk deplasman galibiyeti

Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 32. haftasında Fatih Karagümrük sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Mücadeleden galip ayrılan taraf 1-0'lık skorla konuk ekip Antalyaspor oldu. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Antalyaspor, 31 Ekim 2022 tarihinde 2-0 kazandığı Sivasspor maçının ardından ilk deplasman galibiyetini Fatih Karagümrük karşısında aldı.

Süper Lig'de heyecan 32. hafta maçlarıyla sürüyor. Ligin 32. haftasında Fatih Karagümrük ile Antalyaspor kozlarını paylaştı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Antalyaspor 1-0 kazanırken galibiyet golü 21. dakikada Doğukan Sinik'in ayağından geldi.

Bu sonuçla birlikte Antalyaspor puanını 36'ya yükseltirken, Fatih Karagümrük 41 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Karagümrük, ligden çekilen Gaziantep FK ile karşılaşacak ve hükmen galip sayılacak. Antalyaspor ise evinde Antalyaspor'u konuk edecek.

Antalyaspor'dan 2023 yılının ilk deplasman galibiyeti ile ilgili etiketler Antalyaspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.