Ersun Yanal: Kazanabilecek maç sayısını arttırmalıyız

Ersun Yanal: “Kupada yarı finaldeyiz. 11 maçlık bir yenilmeme serimiz var. Ama kazanabilecek maç sayısını arttırmalıyız. Sahanın her karesini çalışıyoruz, oyuncularım disiplinliler. İstediğim her organizasyonu yapıyorlar. Sakatlarımızın gelişi ve onların katılışını dört gözle bekliyoruz. Onların form tutmasıyla daha da rahatlayacağız.”

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-1 berabere kaldıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından, "Yenilmeme serisini devam ettirdik" dedi. Akdeniz ekibinin Süper Lig'de 9 maçtır bileği bükülmüyor.

Pandemi döneminde 3 günde bir maç oynadıklarını anımsatan Yanal, “Kupada yarı finaldeyiz. 11 maçlık bir yenilmeme serimiz var. Ama kazanabilecek maç sayısını arttırmalıyız. Sahanın her karesini çalışıyoruz, oyuncularım disiplinliler. İstediğim her organizasyonu yapıyorlar. Bugün de her iki takım öncelikle emniyetli bir doğru duruş sergilemeye çalıştı. Oyuncularımız sık maç yapan bir lige oynuyorlar. Sakatlarımızın gelişi ve onların katılışını dört gözle bekliyoruz. Onların form tutmasıyla daha da rahatlayacağız” diye konuştu.

Yanal, şöyle devam etti: “Bizim hanemize yazması gereken bir maçtı. Ama en azından bu seriyi devam ettirdik. Önümüzde önemli maçlar var, bir hafta soluk alacağız. İyi şeyler yapamaya çalışıyoruz. Sonucunda daha iyi olan, daha iyi hücum yapan organize bir takım olacak. Savunma kaybetmemek için değil kazanmak için yaptığımız bir sistem. Maçı kazanmak için savunma yapıyoruz. Bunu yapmaya devam edeceğiz. Buradan hücuma geçersek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz."

MALATYA 1 PUANDAN MUTLU

3 puan hasreti 5 maça çıkan Yeni Malatyaspor'da ise teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ”Üç puan için çalıştık ama olmadı. İlerleyen haftalarda yenilmeden kazanabildiğimiz kadar puanlar alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum 1 puan aldıkları için” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal: Kazanabilecek maç sayısını arttırmalıyız ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.