Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk Kasımpaşa mağlubiyetini değerlendirdi: Performansımız kabul edilemez...

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk, komedi filmi gibi bir performans sergilediklerini söyleyerek, “Sahadaki performansımız kabul edilemezdi” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Antalyaspor, konuk olduğu Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk düzenlenen basın toplantısında konuştu.

''KOMEDİ FİLMİ GİBİ TRAJİKOMIK BİR DURUMDU''

Groenendijk, “Bugün buraya iyi hissiyatlarla kazanmak için geldik. Fakat skor itibarıyla üzgün ayrılıyoruz. Komedi filmi gibi trajikomik bir durumdu. Sahadaki performansımız kabul edilemezdi. Takımıma çok sinirliyim. Bugün mağlubiyeti hak ettik. Sahada kazanmak için çabalayan oyuncu grubuna ihtiyacımız var. Bugünü geride bırakıp önümüzdeki Kayserispor maçına odaklanmalıyız. Kazanamadığımız sürece bu sıkıntılı süreç devam edecektir” ifadelerini kullandı.

İHA

 

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk Kasımpaşa mağlubiyetini değerlendirdi: Performansımız kabul edilemez... ile ilgili etiketler Kasımpaşa Antalyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.