Antalyaspor'un yeni transferleri 3-0'lık Karagümrük galibiyetinde resital sundu...

Süper Lig'de 8 haftadır kazanamayan ve tehlikeyi yakından hissetmeye başlayan Antalyaspor, 25. haftada Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Geçen hafta Beşiktaş ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Akdeniz ekibi, 3 puanı 3 golle alarak 8 haftalık hasrete son verdi. Yeni transferlerden Fernando attığı gol ve oynadığı futbolla maça damga vurdu. Yeni golcü Admir Mehmedi de siftahı bu maçta yaptı.

3-0

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

7. dakikada sağ kanattan Fernando’nun kullandığı köşe atışında, iyi yükselen Luiz Adriano’nun kafa vuruşu kaleci Viviano’da kaldı.

17. dakikada sol kanattan ceza sahası içerisine giren Doğukan Sinik, ceza sahası dışında topu Fernando ile buluşturdu. Topu önüne alan Fernando güzel bir vuruşla topu kalecinin solundan ağlarla buluşturdu. 1-0

19. dakikada ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Emre Mor’un şutunda, kaleci topu iki hamlede kurtardı.

30. dakikada sol kanattan Fernando’nun kullandığı köşe atışına iyi yükselen Kudriashov’un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak uzak direğin dibinden ağlarla buluştu. 2-0

33. dakikada Hakan Özmert’in defansın arkasına attığı güzel topa hareketlenen Ndao, kalecinin üstünden topu kafayla aşırtmak istedi, meşin yuvarlar az farkla üsten auta gitti.

41. dakikada ceza Ndoa’nun pasıyla ceza sahası içerisine giren Fredy’nin sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert şutu kaleciden sekip Ndoa’nın önünde kaldı. Ndao’nun şutunda ise top auta gitti.

Antalyaspor'un yeni transferleri 3-0'lık Karagümrük galibiyetinde resital sundu...

Süper Lig'in 25. haftasında Antalyaspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geliyor. Antalya Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Halil Umut Meler yönetecek. Zorlu mücadele beIN Sports HD 1'den yayınlanıyor.

Antalyaspor, ligde 25. haftaya 6 galibiyet, 7 beraberlik, 11 mağlubiyet sonucunda 25 puanla 17. sırada giriyor. Fatih Karagümrük ise 33 puanla 11. sırada yer alıyor.

Geçen hafta Beşiktaş ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Akdeniz ekibi, Süper Lig'de 8 hafta sonra galip gelmek istiyor.

Kırmızı-beyazlılar, ligde en son 16. haftada 11 Aralık 2020'de iç sahada Trabzonspor'u 2-1 yenerek üç puan elde etmişti. Akdeniz temsilcisi, bu mücadeleden sonra ligde oynadığı karşılaşmalarda 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik yaşamıştı.

Geçen hafta Yeni Malatyaspor'u tek golle deviren Volkan Demirel'in takımı ise üst üste 2. galibiyetini istiyor.

ANTALYASPOR: Diogo, Floranus, Naldo, Doğukan, Kudriashov, Hakan Özmert, Fernando, Bünyamin, Fredy, Ndao, Adriano

FATİH KARAGÜMRÜK: Viviano, Salih Dursun, Luckassen, Bistrovic, Caner Erkin, Biglia, Zukanovic, Toure, Emre Mor, Karamoh, Borini

ANTALYASPOR-KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI İZLE

 

Antalyaspor'un yeni transferleri 3-0'lık Karagümrük galibiyetinde resital sundu... ile ilgili etiketler Antalyaspor Nuri Şahin fatih karagümrük Admir Mehmedi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.