Antalyaspor, Göztepe ile yollarını ayıran Soner Aydoğdu'yu kadrosuna kattı

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu'yu renklerine bağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Göztepe forması giyen 31 yaşındaki oyuncunun transferine ilişkin, "Hoş geldin Soner Aydoğdu. Kulübümüz, Soner Aydoğdu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Antalyaspor, Göztepe ile yollarını ayıran 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu'yu kadrosuna kattığını duyurdu.

Daha önce İstanbulspor'dan ayrılan kaleci Alperen Uysal'ı kadrosuna katan kırmızı-beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Göztepe’de geçen sezon 35 maça çıkan Soner Aydoğdu, 2 gol, 4 asistlik katkı sağladı.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI:

“Kulübümüz Soner Aydoğdu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz."

 

Antalyaspor, Göztepe ile yollarını ayıran Soner Aydoğdu'yu kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Süper Lig Antalyaspor Soner Aydoğdu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.