Kupa finalisti Antalyaspor Erzurum'a acımadı

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen Antalyaspor, Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde de BB Erzurumspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı. İlk yarıyı 0-1 geride tamamlayan Akdeniz ekibi, müthiş bir geri dönüşle 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Süper Lig'in 31. haftasında BB Erzurumspor'u ağırlayan Antalyaspor, ilk yarısını 0-1 geride tamamladığı maçı 3-1 kazandı. Hafta içi Aytemiz Alanyaspor'u eleyerek Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen Akdeniz ekibi, ligdeki 8 maçlık 3 puan hasretine son verdi.

5 maçtır kazanamayan ve haftaya 19. sırada giren BB Erzurumspor, zorlu deplasmanda ilk yarıyı Aatif Chahechouhe'nun golüyle 0-1 önde tamamladı. Antalyaspor 54'te Fredy ile 1-1'i buldu. 66'da Lukas Podolski'nin pasını gole çeviren Gökdeniz Bayrakdar, takımını 2-1 öne geçirdi. 19 yaşındaki forvet bu sezon ligde 26. maçında 6 gole ulaştı. Akdeniz ekibinin altyapı mahsulü milli sağ beki Bünyamin Balcı, 70'te şık bir golle tabelayı belirleyen isim oldu.

13 maçlık rekor yenilmezlik serisi geçen hafta Alanya'da son bulan Ersun Yanal'ın takımı bu galibiyetle puanını 39'a yükseltti. Kırmızı-Beyazlılar milli aranın ardından Ankaragücü'ne konuk olacak.

Bu sezonki 3. teknik direktörü Mesut Bakkal yönetiminde kümede kalma savaşı veren Erzurum ekibi ise 27 puanda kaldı. Galibiyet hasreti 6 maça çıkan Mavi-Beyazlılar, 32. haftada Konyaspor'u ağırlayacak.

Kupa finalisti Antalyaspor Erzurum'a acımadı

Kupa finalisti Antalyaspor Erzurum'a acımadı ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal BB Erzurumspor Gökdeniz Bayrakdar Bünyamin Balcı Fredy
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.