Antalyaspor Amerikalı forvet Haji Wright'ı bitirdi, Houssam Ghacha'da sona yaklaştı

Antalyaspor, Danimarka ligi takımlarından Sönderjyske'nin ABD'li golcüsü 1.93 metre boyundaki Haji Wright ile prensipte anlaştı. Cezayirli sağ kanat oyuncusu Houssam Ghacha ile de 3 yıllık anlaşmayı planlayan kırmızı beyazlılarda, sözleşmelerde bazı maddelerin görüşülmesine devam ediliyor.

Antalyaspor, Danimarka'nın Sönderjyske takımının ABD'li golcüsü Haji Wright ile prensipte anlaştı. Akdeniz ekibinin bir süredir görüştüğü Cezayirli kanat oyuncusu Houssam Ghacha ile de sözleşme imzalamaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Antalyaspor şu ana kadar Gaziantep FK'nın 33 yaşındaki sol beki Güray Vural, Hollandalı 22 yaşındaki sağ bek Sherel Floranus, gurbetçi 10 numara Ersin Zehir (23), Akhisarspor'un 20'lik stoperi Doğukan Nelik, Bundesliga ekibi Mainz'dan 10 yaşındaki orta saha Erkan Eyibil ve Sporting'in B takım kalecisi Diego Sousa'yı (22) transfer etti. Bu isimlerin hepsinin Yanal'ın scout ekibinin listesinden olduğu biliniyor.

Yanal'ın listesindeki bir diğer isim 1.93'lük pivot santrfor Haji Wright.. Lukas Podolski ve Dever Orgill ile yolların ayrılmasının ardından hücuma takviye yapan Kırmızı-Beyazlılar, forvet ve sağ kanat olmak üzere iki futbolcuyla sözleşme imzalamayı planlıyor. Görüşmelerde sona yaklaşan Antalyaspor yönetimi, transferleri, düzenleyeceği imza töreni ile duyurmayı planlıyor.

BUNDESLİGA PATENTLİ GOLCÜ...

Amerika'dan Avrupa'ya genç yaşta gelen ve Schalke 04 forması giymeye başlayan 23 yaşındaki Haji Wright, geçen yaz Hollanda'nın Venlo takımından Sönderjyske'ye transfer olmuştu. Los Angeles doğumlu oyuncu 19 maçta 7 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Antalyaspor'dan ayrılan Lukas Podolski ise Polonya'nın Gornik Zabrve takımına 2 yıllık imza attı. Akdeniz ekibinde Serdar Gürler Konyaspor'a, yedek kaleci Ferhat Kaplan da Adana Demirspor'a transfer oldu. Takımdan ayrılan diğer isimler ise Sidney Sam, Kudyryashov, Ersan Gülüm ve Drole...

Antalyaspor Amerikalı forvet Haji Wright'ı bitirdi, Houssam Ghacha'da sona yaklaştı
Houssam Ghacha

 

Antalyaspor Amerikalı forvet Haji Wright'ı bitirdi, Houssam Ghacha'da sona yaklaştı ile ilgili etiketler Antalyaspor Sönderjyske Haji Wright Houssam Ghacha
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.