Antalyaspor, Almanya'da oynayan futbolcu Ömer Toprak'ı kadrosuna katmak istiyor

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, yeni sezonun ilk transferini Ömer Toprak ile yapmaya hazırlanıyor. Akdeniz ekibi, Ömer Toprak’ta da mutlu sona çok yakın. Werder Bremen ile yollarını ayıran deneyimli savunmacıyla prensip anlaşmasına varan Antalyaspor, son görüşmelerin ardından transferi tamamlayacak.

Antalyaspor'da transfer harekatı. Akdeniz ekibi, Werder Bremen'den ayrılan Ömer Toprak ile  el sıkıştı. Sabah'ta yer alan habere göre; Nuri Şahin ve Ömer Toprak, 2017-2018'de Borussia Dortmund'da, 2019-2020 sezonunda ise Werder Bremen'de birlikte forma giymişti.

Kariyerinde Almanya dışında hiçbir takımda forma giymeyen Ömer Toprak, bugüne kadar Freiburg, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund ve Werder Bremen için mücadele verdi.

Geçen sezon Bremen formasıyla ligde 21 maça çıkan Ömer Toprak, 1 kez gol sevinci yaşadı. 27 kez A Milli Futbol Takımı formasını da terleten başarılı futbolcu, milli takım adına adına iki kez fileleri havalandırdı.

Antalyaspor, Almanya'da oynayan futbolcu Ömer Toprak'ı kadrosuna katmak istiyor ile ilgili etiketler Süper Lig Antalyaspor Ömer Toprak werder bremen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.