Antalya'da trafiğin ortasında şok! İki kadın birbirine girdi...

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde iki kadın, akan trafikte bir anda kavga etmeye başladı. Saç başa giren kadınları çevredeki vatandaşlar güçlükle ayırdı. O anlar bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

Antalya'daki olay edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi 12. Cadde üzerinde meydana geldi. Akan trafik içinde duran bir otomobilin yanında, iki kadın henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etmeye başladı.

Antalya'da trafiğin ortasında şok! İki kadın birbirine girdi...

VATANDAŞLAR GÜÇLÜKLE AYIRDI

Kadınlardan biri karşısındakinin darbesiyle açık olan aracın kapısına çarptı. Saç başa ayakta bir süre kavga eden iki kadın daha sonra yere düştü. Sürücüler ise yolun tıkanması nedeniyle duruma klaksonla tepki gösterdi. Yerde kavgaya devam eden kadınları, bir kadın ve erkekler güçlükle ayırdı.

KAVGA ANI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Kavga anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavga karşısında şoke olan görüntüyü çeken kişi şaşkınlığını dile getirdi.

 

Antalya'da trafiğin ortasında şok! İki kadın birbirine girdi... ile ilgili etiketler Antalya Kavga iki kadın trafikte kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.