Antalya'da iki kız birbirine girdi! Kavgayı izleyen erkeklerin tezahüratı 'pes' dedirtti

Antalya Kaleiçi’nde gece çıkan kavgada iki kız birbirine girdi. Kızları polis ekipleri ayırmakta zorluk çekerken, o sırada kavgayı izleyen erkekler, “Kafasına vur, kafasına vur” diyerek tezahüratta bulundu.

Dün gece Antalya şehir merkezinde bulunan turistik Kaleiçi semtinde meydana gelen olayda; Bir mekandan çıkan iki kız grubu arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü.

 Antalya'da iki kız birbirine girdi! Kavgayı izleyen erkeklerin tezahüratı 'pes' dedirtti

Kızlar tekme tokat birbirine girerken, durumu gören vatandaşlar polise bildirdi. Kavgayı polis ekipleri ayırmakta güçlük çekerken, kavgayı izleyen erkekler, “Kafasına vur, kafasına vur” diyerek tezahüratta bulundu.

Antalya'da iki kız birbirine girdi! Kavgayı izleyen erkeklerin tezahüratı 'pes' dedirtti - Resim : 2


Tepki çeken o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kayda alındı. Bir süre sonra ayrılan kızların evlerine gittiği öğrenildi.

Antalya'da iki kız birbirine girdi! Kavgayı izleyen erkeklerin tezahüratı 'pes' dedirtti - Resim : 3

 

Antalya'da iki kız birbirine girdi! Kavgayı izleyen erkeklerin tezahüratı 'pes' dedirtti ile ilgili etiketler Antalya Kavga Kaleiçi tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.