Antalya'da eğlencesi bol yılbaşı! İşte programlar...

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşını dışarıda kutlamak isteyen vatandaşlar yılbaşı programlarında neler var? diye sorgulamaya başladılar bile. 2017 günlerinin son günlere girmemizle beraber vatandaşlarımız Yılbaşı gecesi için planlar yapmaya başladı. Bütün bir senenin yorgunluğunun atılacağı gece, aynı zamanda zamanda tazelenen umutları beraberinde getirecek. Senenin son gününün güzel geçmesini isteyen kişiler hummalı bir şeşiklde yılbaşı prıgramı yapmaya başladı. Gelecek yıllara umutla bakmanın gecesi olan Yılbaşı'nı dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlarımız araştırmaya başladı. Antalya Yılbaşı programları 2018 vatandaşlarımız tarafından aranmaya başlandı. Geceyi Antalya'da geçirmek isteyen vatandaşlarımız için bilgileri topladık... Peki, 2018 Antalya Yılbaşı programları neler? Antalya otelleri ve fiyatları haberimizde...

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşını dışarıda kutlamak isteyen vatandaşlar yılbaşı programlarında neler var? diye sorgulamaya başladılar bile. 2017 günlerinin son günlere girmemizle beraber vatandaşlarımız Yılbaşı gecesi için planlar yapmaya başladı. Bütün bir senenin yorgunluğunun atılacağı gece, aynı zamanda zamanda tazelenen umutları beraberinde getirecek. Senenin son gününün güzel geçmesini isteyen kişiler hummalı bir şekilde yılbaşı programı yapmaya başladı. Gelecek yıllara umutla bakmanın gecesi olan Yılbaşı'nı dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlarımız araştırmaya başladı. Antalya Yılbaşı programları 2018 vatandaşlarımız tarafından aranmaya başlandı. Geceyi Antalya'da geçirmek isteyen vatandaşlarımız için bilgileri topladık... Peki, 2018 Antalya Yılbaşı programları neler? Antalya otelleri ve fiyatları haberimizde...

antayladsds

ANTALYA YILBAŞI PROGRAMLARI

(30 ARALIK-01 OCAK 2016/17 -2 GECE,3GÜN)

ULTRA HERŞEY DAHİL OTELLERDE, MUHTEŞEM YILBAŞI PROGRAMLARI VE SANATÇILAR EŞLİĞİNDE SINIRSIZ EĞLENCE

dddd

TITANIC DELUXE BELEK

Yılbaşını bu otelde geçirecek misafirlerimiz, Yılbaşı Galasında İSKENDER PAYDAŞ ile çok keyifli bir gece geçirecekler.3 yaşında davul 5 yaşında piyano çalmaya başlayan ve 1990 Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Kayahan ile birlikte sahne almış olan bu değerli sanatçı, unutamayacağınız bir yılbaşı geçirmenize vesile olacaktır.

TITANIC BEACH LARA

Yılbaşını bu otelde geçirecek misafirlerimiz, Yılbaşı Galasında THE MOB ORKESTRASI ile eğlence limitlerini zorlayacaklar. Bu otelde daha önce konaklamamış misafirlerimiz lütfen resimlerine bakınız. Gemi (Titanic) şeklindeki mimarisi ile romantik bir yılbaşı için aradığınız herşeyi ve fazlasını bu otelde bulacaksınız.

SUENO DELUXE BELEK

Yılbaşını bu otelde geçirecek misafirlerimiz, Yılbaşı Galasında ENBE ORKESTRASI ile harika bir müzik ziyafetine şahit olacaklar.Başta Pavarotti olmak üzere, Gloria Gaynor, Goran Begovic, Domingo, Barry White gibi bir çok ünlü isim ile konserler veren bu orkestrayı dinlerken, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

TUR PROGRAMI

30 Aralık Cuma: Sabah 07:00’da Marmaris Eşref Girginç Parkı’nda buluşma ve hareket. Serbest kahvaltı molamızın ardından otelimize yerleşme ve ultra herşey dahil otelimizin keyfini çıkarma.

31 Aralık Cumartesi: Kahvaltı sonrası Kaleiçi ve Düden Şelalesi ziyaretleri. Alışveriş yapmak isteyen misafirlerimiz için 2 saat serbest zaman sonrası, Yılbaşı Galasına hazırlanmak için otelimize dönüş.Veeee muhteşem Yılbaşı Galasında hep beraber yeni yıla giriyoruz.

01 Ocak Pazar: Geç kahvaltı sonrası öğlene doğru otelimizden ayrılıyoruz ve bu muhteşem yılbaşımızı, Türkiye’nin en büyük tünel akvaryumu olan Antalya Akvaryum ziyareti ile bitirip, Marmaris’e dönüyoruz. Sizleri aldığımız noktalara bırakıp tekrar görüşmek üzere hoşçakalın diyoruz.

TUR ÜCRETLERİ

TITANIC BEACH LARA VE TITANIC DELUXE BELEK İÇİN:

ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI: 875,00 TL
TEK KİŞİ KONAKLAMA: 1075,00 TL
ÜÇ KİŞİLİK ODA: 850,00 TL

SUENO DELUXE BELEK:

ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI: 975,00 TL
TEK KİŞİ KONAKLAMA: 1175,00 TL
ÜÇ KİŞİLİK ODA: 950,00 TL

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

** Konforlu araçlar ile ulaşım
**Seçilen otelde 2 gece 3 gün konaklama (herşey dahil)
**Seçilen otelde düzenlenecek olan ‘Yılbaşı Gala yemeği ve eğlencesi’
**Rehberlik hizmeti
**Antalya Akvaryum giriş ücreti

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

**Kişisel harcamalar
**Otel’de Spa hizmetleri

YILBAŞI NEDİR? NOEL NEDİR?

Yılbaşı veya Yeni Yıl bir yılın bitiminin ve yeni bir yıla başlangıcın kutlandığı kültürel bir olaydır. Yıllık takvime sahip kültürler tarafından kutlanır.

Türkiye dahil Gregoryen takvim’inin kullanıldığı birçok ülkede yılın ilk resmi günüdür. Bir hıristiyan bayramı olan ve İsa’nın doğuşunu kutlayan Noel’den tamamen ayrı olarak kutlanır. Ancak bazı ülkelerde Noel ve Yılbaşı tatilleri birleştirilir. Sanılanın aksine ağaç süsleme ve hediyeleşme gibi aktiviteler yılbaşında değil, Noel’de gerçekleştirilir.

1 Ocak: Türkiye dahil, çoğu ülke tarafından kullanılan Miladi takvime göre yılın ilk günü.

Hicri Takvimde yılbaşı Muharrem ayının 1’inde gerçekleşir. Hicri Takvim 12 kameri aya göre düzenlendiğinden 354 güne denk gelir, dolayısıyla Miladi takvime göre yılbaşı her yıl 11 gün önce gerçekleşir. Böylece 2008 yılında Miladi yıl boyunca Hicri takvimde iki adet yılbaşı gerçekleşmiştir.

Roşaşana (İbranice yeni yıl): Musevi yılbaşıdır. Hamursuz Bayramı’ndan 163 gün sonra kutlanır.

Doğu Ortodoks Kilisesi’nde yılbaşı (İsa’nın sünnet yıldönümüne de denk gelen) 14 Ocak’da kutlanır (Jülyen Takvimine göre 1 Ocak). Ancak en büyük 12 Doğu Ortodoks Kilisesinin sekizi, iki tarihin aynı güne geldiği Güncellenmiş Jülyen Takvimini benimsemiştirler (Bulgaristan, Kıbrıs Cumhuriyeti, Mısır, Polonya, Romanya, Suriye, Türkiye ve Yunanistan). Gürcistan, İsrail, Rusya ve Sırbistan Ortodoks Kiliseleri ise Jülyen Takvimi kullanmaya devam ederler.

Çin yılbaşı her yıl ilk kameri ayınının yeni Ay gününde kutlanır, ki bu da kabaca ilkbahara denk gelir. Tam tarihi, Miladi takvime göre 21 Ocak ile 21 Şubat arasına düşer. Çin’de yılın en önemli bayramı konumundadır.

İran takviminde yılbaşı Norous (Nevruz) olarak anılır ve ilkbaharın başında kutlanır (20 veya 21 Mart).

Tayland, Kamboçya ve Laos’da yılbaşı 13 Nisan’dan 15 Nisan’a kadar kutlanır. Özellikle Tayland’da bu kutlama su dökerek gerçekleşir.

Antalya'da eğlencesi bol yılbaşı! İşte programlar... ile ilgili etiketler Yılbaşı yılbaşı programları yılbaşı programları 2018 2018 antalya yılbaşı programları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.