Antalya’da can pazarı: Su dolu alt geçitte mahsur kaldılar

Antalya’da sağanak yağmur sonrası sel suları birçok ilçeyi etkiledi. Birçok araç suya saplandı ve vatandaşlar içinde mahsur kaldı. Son olarak Kepez'de bir Halil Yıldız isimli vatandaş alt geçitte otomobilinde ölü olarak bulundu. Bir başka olayda ise su dolu alt geçitte mahsur kalan bir otobüs içerisindeki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Dizlerine kadar sudan güçlükle çıkan vatandaşlar, o anları “Titanik bile böyle batış görmedi, batıyoruz” notuyla sosyal medyada paylaştı.

Kent genelinde etkili olan kuvvetli yağmur nedeniyle birçok noktada su baskınları meydana geldi. Park halindeki araçlar yollarda sürüklenirken, birçok evi de su bastı. Alt geçitlerde su seviyesi yükselirken, çok sayıda aracın mahsur kalması sonucu birçok alt geçit trafiğe kapatıldı.

Muratpaşa ilçesi Çallı Alt Geçit’te ise suların yükselmesiyle birlikte bir otobüs mahsur kaldı. Suyun vatandaşların dizine kadar yükseldiği görüldü. Otobüs içerisinde bulunan çok sayıda vatandaş korku dolu anlar yaşadı. Cep telefonu tarafından çekilen görüntüler, “Titanik bile böyle batış görmedi, batıyoruz” notuyla sosyal medyada paylaşıldı.

ALT GEÇİTTE BİR KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Antalya'daki sel sonrası ilk acı haber de gelmişti...

Antalya'da gece yarısı başlayıp, sele dönüşen sağanak ölüme yol açtı. Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde, 47 yaşındaki Halil Yıldız'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Sağanak yağmurun etkili olduğu yerlerde mahsur kalan vatandaşları tahliye çalışması sürüyor.

 

 

Antalya’da can pazarı: Su dolu alt geçitte mahsur kaldılar ile ilgili etiketler Antalya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.