Antalya'da belediyeden esprili kar paylaşımı: 30 yılda bir kar görünce şaka yapasımız geldi

Antalya'da 29 yıl sonra karla mücadele çalışması yapan Muratpaşa Belediyesi, sosyal medya hesabından esprili bir paylaşım yaptı. Belediyeden yapılan paylaşıma "30 yılda bir kar gördüğümüz için tüm şakaları yapasımız geldi" notu düşüldü.

Antalya'da 29 yılın ardından karla mücadele çalışması yapan Muratpaşa Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınladı. Karlı yollarda süren tuzlama çalışmalarına ilişkin bir video hazırlayan belediye, paylaşımına "30 yılda bir kar gördüğümüz için tüm şakaları yapasımız geldi" notunu düştü.

Antalya'da belediyeden esprili kar paylaşımı: 30 yılda bir kar görünce şaka yapasımız geldi

Kentin yüksek kesimlerde günlerdir etkili olan yoğun kar yağışı kent merkezinde de etkili oldu. Karla mücadele çalışmaları yürüten Muratpaşa Belediyesi ise 29 yıl sonra kente yağan karla ilgili esprili bir videoyu Twitter hesabından paylaştı.

Antalya'da belediyeden esprili kar paylaşımı: 30 yılda bir kar görünce şaka yapasımız geldi ile ilgili etiketler Antalya Muratpaşa kar yağışı Muratpaşa Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.