Antalya OSB'de yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi...

Antalya OSB'de son dakika yangın haberi! Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Sabah saatlerindeki yangına müdahale için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Antalya OSB’de son dakika yangın haberi! Antalya’da Organize Sanayi Bölgesi’nde yangın çıktığı belirtildi.

Antalya OSB'de yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi...

Antalya’da (OSB) Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı.

Antalya OSB'de yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi... - Resim : 2

HELİKOPTER SU ATAMADI

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada çıkan yangına Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait helikopterle havadan müdahale edilmek istendi. Fabrikanın çatı kısmındaki yangında yoğun siyah duman tabakası oluştuğu için iki kez sorti yapan helikopter, su atamadı. İtfaiye ekiplerinin karadan müdahalesi devam ederken, helikopter de dumanların dağılmasının ardından havadan müdahale edecek.

Antalya OSB'de yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi... - Resim : 3

 

YANICI MALZEMELER VAR

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, fabrikada sabah saatlerinde başlayan yangının sebebinin henüz bilinmediğini belirterek, gerekli müdahalelerin hem OSB hem de Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri tarafından yapıldığını söyledi. Ayrıca helikopterle havadan da yangına müdahale edildiğini belirten Bahar, "Herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yok. Soğutma fabrikası ve içeride soğutma odalarında kullanılan yanıcı, tutuşturucu malzemeler olması yangının hızla ilerlemesinin sebebi. Ancak gerekli müdahalelerin ardından azaldığını düşünüyorum" dedi.

AJANSLAR

Antalya OSB'de yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi... ile ilgili etiketler Antalya Yangın organize sanayi bölgesi osb Antalya son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.