Marsel İlhan Antalya Open'da ilk turda elendi

Antalya Open'da heyecan 2. gün maçlarıyla devam etti. Marsel İlhan 19 yaşındaki Bulgar rakibi Adrian Andreev'e 2-0 yenilerek elendi. Turnuvanın 1 numaralı seribaşı Matteo Berretini'yle eşleyen Ergi Kırkın da aynı skorla mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Teniste sezonun ilk ATP turnuvası olan Antalya Open'da ana tablo maçlarının 2. gününde Marsel İlhan korta çıktı. Turnuvaya ana tablodan katılan tecrübeli raket, 19 yaşındaki Bulgar rakibi Adrian Andreev'e yenilerek ilk turda elendi.

Marsel İlhan, Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi Limak Arcadia Sport Resort'ta gerçekleşen turnuvada, dünya 564. sırasındaki rakibine 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup oldu. ATP sıralamasında 573. sıraya kadar gerileyen İlhan, bir ara 77. sıraya kadar yükselmişti. Türk tenisinin ilk 100'e girmeyi başaran ilk ve tek ismi olan Marsel İlhan, bir turnuvaya daha ilk turda veda etti.

Özbek asıllı raket, 2020 yılındı hiçbir ATP turnuvasına katılmamıştı. Tecrübeli tenisçi Ekim ayında düzenlenen İstanbul Challenger turnuvasında ise Avusturyalı rakibi Sebastian Ofner'e mağlup olarak yine ilk turda elenmişti.

ERGİ KIRKIN 1 NUMARAYA ELENDİ

Antalya Open'da ana tabloda mücadele eden bir diğer Türk tenisçi Ergi Kırkın ise turnuvanın 1 numaralı seribaşı Matteo Berrettini'ye "bagel" yediği maçta 2-0 mağlup olarak elendi. 21 yaşındaki Kırkın, dünya 10 numarası İtalyan rakibine 6-0 ve 6-4'lük setlerle yenildi. Dünya 446. sırasındaki Ergi Kırkın, geçen sene hiçbir ATP turnuvasına katılmamıştı. 

İlk turda Polonyalı raket Kasper Zuc'u eleyen Altuğ Çelikbilek ise yarın 2. tur maçında korta çıkacak. 24 yaşındaki milli tensiçi yarın 2. turda dünya 40 numarası Nikoloz Basilashvili'yle karşılaşacak.

CANLI YAYINLAR İPTAL OLDU

Daha önce çeyrek finallerden itibaren TRT Spor 2'den yayınlanacağı duyurulan Antalya Open'da canlı yayın yapılmayacak. Tenis severleri üzen bu gelişmenin nedeni olarak kortların yayın için yetersiz olması gösterildi. Turnuvada, dünya sıralamasının ilk 50 basamağında yer alan 11 tenisçi mücadele ediyor.

Marsel İlhan Antalya Open'da ilk turda elendi ile ilgili etiketler Tenis Marsel İlhan Ergi Kırkın Antalya Open
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.