Antalya felaketi yaşadı: Hortum mahalleyi yıktı geçti! "Bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim"

Antalya'nın Serik ilçesinde gece yarısı çıkan hortum, büyük felakete neden oldu. Bir cami minaresi ile seraları yıkıp geçen hortum, elektrik direklerinin tellerini de kopardı. Ölen ya da yaralanan olmazken büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Korku dolu anları yaşayan mahalle sakini, "Ben bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim" diyerek felaketi gözler önüne serdi.

Dün akşam Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Çandır mahallesinde hortum meydana geldi.

Mahalle merkezinde bulunan Merkez camisinin minaresinin devrilmesi sonucu cami lojmanı zarar gördü. O anda evde bulunan cami görevlisi ve eşi şans eseri yara almadan kurtulurken evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

CAN VE MAL KAYBI YOK, BÜYÜK MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Diğer bölgelerde bulunan evler de hortumdan zarar gördü. Yol kenarında bulunan elektrik direklerindeki tellerin kopması ile mahalle kısa süreliğine elektriksiz kaldı. Geçtiği yeri adeta savaş alanına çeviren hortum sonrası seralar da zarar gördü. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık Ekipleri jandarma, Serik Belediyesine bağlı zabıta ve park bahçe ekipleri sevk edildi. Ekipler yola devrilen ağacı keserek tekrar yolu trafiğe açtı.

Antalya felaketi yaşadı: Hortum mahalleyi yıktı geçti! "Bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim"

"BEN BU YAŞIMA KADAR BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Can kaybının yaşanmadığı olay anını yaşayan ve hayatı boyunca böyle bir olayla karşılaşmadığını belirten mahalle sakinlerinden Osman Çanakçı "Çok büyük bir hortum geldi, doluyla, fırtınayla karışık. Ağaçları kökledi, telleri kopardı. Merkez camisinin minaresini yıktı. Parkta bulunan bir ağacı devirdi ve yol kapandı. Ben bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim" diye konuştu.

Antalya felaketi yaşadı: Hortum mahalleyi yıktı geçti! "Bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim" - Resim : 2

Antalya felaketi yaşadı: Hortum mahalleyi yıktı geçti! "Bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim" - Resim : 3

Antalya felaketi yaşadı: Hortum mahalleyi yıktı geçti! "Bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim" ile ilgili etiketler Antalya Hortum Serik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.