Antalya depremi kayaları yerinden söktü

Antalya açıklarında saat 15.44'te meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem sırasında Karaman'ın Ermenek ilçesinde kayaları yerinden kopardı. Kayalıktan kopan parçalar aşağıya yuvarlanırken çıkardıkları toz bulutu bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen deprem birçok ile gibi Karaman’da da şiddetli şekilde hissedildi. Gazipaşa ilçesi sınırındaki Karaman’ın Ermenek ilçesinde deprem nedeniyle bazı kayalar yerinden oynadı.

Antalya depremi kayaları yerinden söktü

Kayaların yerinden kopmasının ardından havaya toz bulutu yükseldi. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Görüntülerde toz bulutun yükseldiği o anlarda vatandaşların yaşadığı paniğe ilişkin sesler de yansıdı. 

Antalya depremi kayaları yerinden söktü - Resim : 2

Kayalıkların ev ve araçların bulunduğu otoparka uzak olması olası bir can kaybı ya da yaralanmayı önledi.

İlçenin Keçipazar Mahalle Muhtarı Musa Küçük, "Ben muhtarlıktaydım deprem olduğu anda dışarı fırladım. Arkama baktım kayaların düştüğünü gördüm. Ortalık toz duman oldu. Taşın düştüğü yer evlere ve otogara yaklaşık 300 metre. Millet tedirgin ve korku içinde’’ diye konuştu.

Antalya depremi kayaları yerinden söktü ile ilgili etiketler Ermenek Antalya deprem Karaman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.