Antalya Büyükşehir Belediyesinden tepki çeken Ramazan etkinliği: Dansözlü eğlence düzenlediler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliği sosyal medyada büyük tepki çekti. Sahnede dansözün Roman havası eşliğindeki gösterisi, vatandaşların tepkisini çekti. Sosyal medyada tepki mesajları paylaşan vatandaşlar, CHP'yi ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i eleştirdi.

Türkiye'nin birçok kentinde Ramazan ayı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Çoğu belediyeler tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlar, hem Ramazan ayını idrak ederken hem de eğleniyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, ne var ki bazı belediyelerin organize ettiği etkinlikler, Ramazan ayının ruhuna aykırı olmasına rağmen ısrarla devam ettiriliyor. Bunun son örneği Antalya'da dün gece yaşandı.

CHP'Lİ BELEDİYEDEN DANSÖZLE RAMAZAN ETKİNLİĞİ

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinliğinde yarı çıplak dansçı eşliğindeki gösteri tepkilere neden oldu. Sahnedeki reklam panolarında "2022 Ramazan Şenliklerine Hoş geldiniz" yazısı ve Muhittin Böcek'in adı da yer aldı.

Sahnede dansözün Roman havası eşliğindeki gösterisi, vatandaşların tepkisini çekti. Sosyal medyada tepki mesajları paylaşan vatandaşlar, CHP'yi ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i eleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden tepki çeken Ramazan etkinliği: Dansözlü eğlence düzenlediler ile ilgili etiketler Antalya Dansöz eğlence
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.