Antakya'da bir depremzede askerler tarafından enkazdan kurtarıldı

Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu 10 ilden biri olan Hatay'da arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda KKTC’de konuşlu 28’inci Mekanize Piyade Tümenin Arama Kurtarma Birliği ekiplerinin Hatay'ın Antakya ilçesinde bir vatandaşı enkazdan kurtardığı görüntülere yer verdi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerde 10 ilde toplamda 30 bini kişi yaşamını yitirdi. Enkaz altında kalan vatandaşlar için ise arama-kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AFAD ve UMKE ekiplerine Türk Silahlı Kuvvetleri personeli de yardım ediyor.

ANTAKYA'DA BİR VATANDAŞ ASKERLER TARAFINDAN ENKAZDAN KURTARILDI

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda KKTC’de konuşlu 28’inci Mekanize Piyade Tümenin Arama Kurtarma Birliği ekiplerinin Hatay'ın Antakya ilçesinde bir vatandaşı enkazdan kurtardığı görüntülere yer verdi. Depremzedeyi kucaklayan askerin ''Güvendesin amca'' dediği duyuldu.

İlgili paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

'KKTC’de konuşlu 28’inci Mekanize Piyade Tümenin Arama Kurtarma Birliği, Antakya’da ağır hasarlı bir binada mahsur kalan vatandaşımızı tahliye ederek sağlık ekiplerine teslim etti. Biriz Beraberiz''

 

Antakya'da bir depremzede askerler tarafından enkazdan kurtarıldı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı deprem Antakya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.