Ansu Fati -Lionel Messi işbirliği!

Barcelona, La Liga'nın 22. haftasında Levante'yi 2-1 mağlup etti ve lider Real Madrid'i takibini sürdürdü. Barça'nın golleri genç yıldız Ansu Fati'den gelirken iki golün asistinde de Lionel Messi'nin imzası vardı.

Barcelona Ansu Fati ve Messi ile kazandı! Barcelona Levante maçına Fati damgası
İspanya 1. Futbol Ligi La Liga'nın 22. haftasında şampiyonluk hedefini sürdüren Barcelona evinde ligin orta sıra takımlarından Levante'yi konuk etti. Karşılaşma Barcelona'nın 2-1'lik üstünlüğü ile sona ererken yıldızlaşan isimler Ansu Fati ve Lionel Messi oldu. Bordo-mavili ekibin iki golü de 18'lik yıldız Ansu Fati'den geldi. 1 dakika arayla gelen gollerin asisti ise Lionel Messi'dendi.

Ansu Fati -Lionel Messi işbirliği!

La Liga'nın 22. hafta maçında Barcelona Levante ile karşılaştı. Sahadan galip ayrılan taraf 2-1'lik skorla Barcelona oldu. Katalan ekibine galibiyeti getiren goller 30 ve 31. dakikalarda 2002 doğumlu Ansu Fati'den geldi. Gollerin asistlerini ise dünya yıldızı isim Messi yaptı. Levante adında golü kaydeden isim ise 90+2. dakikada Rochina oldu.

Barcelona bu skorla puanını 46'ya yükseltirken lider Real Madrid'in 3 puan arkasında 2. sırada yer aldı. Levante ise 26 puanla 13. sırada haftayı tamamladı.

 

Ansu Fati -Lionel Messi işbirliği! ile ilgili etiketler Barcelona La Liga Lionel Messi Ansu Fati
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.