Annesinin ölüm yıl dönümünde Emine Ün'den yürek burkan paylaşım

İbrahim Erkal ile birlikte oynadığı 'Canısı' filmiyle hafızalarda yer edinen sinema ve tiyatro oyuncusu Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Bolverdi, koronavirüse yakalandıktan sonra yoğun bakımda tedavi altına alınmış ve 24 Ağustos'ta yaşam mücadelesini kaybetmişti. Emine Ün annesi Müzeyyen Bolverdi'nin ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

43 yaşındaki oyuncu Emine Ün annesi Müzeyyen Bolverdi'yi geçtiğimiz yıl Ağutos ayında koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Müzeyyen Bolverdi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmişti. Annesinin cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamayan ünlü oyuncu ayakta durmakta ise güçlük çekmişti. Cenazeye Emine Ün’ün 2003–2009 yılları arasında evli kaldığı, kızı Duru Kınay'ın da babası olan eski eşi oyuncu Emre Kınay da cenaze törenine katılmıştı.


Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Bolverdi'nin vefatının üzerinden tam 1 yıl geçti. Annesini kaybetmenin acısını yaşayan oyuncu sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

EMİNE ÜN

''BUGÜNÜN GELDİĞİNE İNANAMIYORUM''


Annesinin ölüm yıl dönümünde Instagram hesabından siyah bir kare yayınlayan Emine Ün altına düştüğü notla herkesi duygulandırdı. Emine Ün'e takipçilerinden baş sağlığı mesajları yağdı.

EMİNE ÜN

Emine Ün paylaşımına şu notu düştü...

''Bugünün geldiğine inanamıyorum

1 Yıl…
Kalbimi acıtan, yüreğimi sızlatan gün😞
Benim biricik güzel annem tatlı anılarımız tek tesellim, sözlerim bitti, duygularım devam… Seni çok Seviyorum♥️🙏''

Annesinin ölüm yıl dönümünde Emine Ün'den yürek burkan paylaşım ile ilgili etiketler emine ün Müzeyyen Bolverdi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.