Annesinin Arabistan'da rehin tutulduğu söyleyip kamyonetini yaktı

Adliye önüne gelen adam kamyonetinin üzerine benzin döküp şaşkın bakışların arasında ateşe verdi

Adana'da 43 yaşındaki Mahmut K., annesinin Suudi Arabistan'da rehin tutulduğunu ileri sürüp, Adana Adliyesi önünde park ettiği kamyonetini benzin dökerek yaktı.

DHA'nın haberine göre olay, saat 13.45 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'ndeki Adana Adliyesi önünde meydana geldi. Mahmut K., kamyonetiyle adliye önüne gelip park etti. Ardından da üzerine benzin döküp şaşkın bakışların arasında ateşe verdi. Kısa sürede kamyonet alevler içinde kalırken Mahmut K. da annesinin 22 yıldır Suudi Arabistan'da tanımadığı bir kişi tarafından rehin tutulduğunu bugüne kadar yaptığı tüm girişimlere rağmen sonuç alamadığını ileri sürdü.

POLİSLER MÜDAHALE ETTİ

'Sayın Cumhurbaşkanım, annemiz Fahriye K., kaybolmuştur. Yardımlarınızı bekliyoruz' yazan pankartı boynuna asıp, eline bıçak alıp vücudunu kesen Mahmut K.'ya polisler müdahale etti. Polislerin elindeki bıçağı alması üzerine K., yol üstündeki döner tezgahından döner bıçağını alıp, tehditler savurdu.

Bu sırada kamyonet de adliye önlem alan TOMA aracı ile su sıkılarak söndürüldü. Polislerin ikna ettiği K. ifadesi için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kullanılmaz hale gelen araç da çekildi.

Annesinin Arabistan'da rehin tutulduğu söyleyip kamyonetini yaktı ile ilgili etiketler Adana adliye Suudi Arabistan kamyonet yaktı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.