Annesini sokak ortasında tabancayla öldürdü! Savunması 'pes' dedirdi

Adana’da 22 yaşındaki oğul, annesini tabancayla sokak ortasında vurarak öldürdü. Zanlı istirahatli özel harekat polisi tarafından yakalanırken, Cinayet polisi tarafından sorgulanmak üzere emniyete götürülen zanlının annesi için “Başımızı öne eğdi” dedi.

Adana'da merkez Sarıçam ilçesi Şahintepe Mahallesi 3108 sokakta, eşinden ayrı yaşayan Ayşe O.’nun (40) evinin olduğu sokağa gelen oğlu Kemal O. (22), burada beklemeye başladı.

Yanında bir kadın ile elinde bıçakla evden çıkan Ayşe O.’ya oğlu Kemal O. silahla 3 el ateş etti. Kadın kanlar içinde yere yığılırken, zanlı kaçmaya başladı.

Annesini sokak ortasında tabancayla öldürdü! Savunması 'pes' dedirdi

Bu sırada olay yerinden geçen istirahatli özel harekat polisi zanlıyı yakaladı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla kadın Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine kaldırıldı.

Yolda kalbi duran kadın tekrar hayata döndürüldü. Ancak olaydan bir saat sonra kadın hayatını kaybetti. Kadının cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet polisi tarafından sorgulanmak üzere emniyete götürülen zanlının annesi için “Başımızı öne eğdi” dediği ileri sürüldü.

İHA

Annesini sokak ortasında tabancayla öldürdü! Savunması 'pes' dedirdi ile ilgili etiketler Adana annesini öldürdü Ayşe o Kemal o

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.