Annesi gözünün önünde öldürüldü!

Antalya'da meydana gelen olayda sevgilisinden ayrılmak isteyen 36 yaşındaki Ziynet Terzi, oğlunu okula götürürken birlikte yaşadığı Ekrem Çatal tarafından vuruldu. Terzi'nin yere yığıldığı sırada korkan oğluna su verip, sakinleştirmeye çalıştığı öğrenildi. Olay yerinde hayatını kaybeden annesini gören küçük çocuğa esnaf sahip çıktı. 7 yaşındaki M.C.T.'nin annesinin cansız bedenine baktığı anlar yürek dağladı.

Antalya'da kafe sahibi Ekrem Çatal, kendisinden ayrılmak istediğini söyleyen birlikte yaşadığı Ziynet Terzi (36), oğlunu okula götürdüğü sırada yol ortasında tabancayla öldürdü. Masörlük yapan 1 çocuk annesi kadını öldüren Ekrem Çatal kaçarken, kucağında poşetle annesinin cansız bedenine bakan M.C.T.'ye (7) esnaf sahip çıktı.

BİRLİKTE YAŞADIĞI ERKEK ARKADAŞINDAN AYRILMAK İSTEDİ

Olay, Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi 84 Sokak üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Bir çocuk annesi masörlük yapan Ziynet Terzi, iddiaya göre akşam saatlerinde birlikte yaşadığı Ekrem Çatal'a ayrılmak istediğini söyledi. Ayrılık kararını duyan Çatal ve Terzi arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından ikiliden Ekrem Çatal evi terk etti.

Annesi gözünün önünde öldürüldü!

OĞLUNUN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE SİLAHLA VURDU

Sabah saatlerinde oğlu M.C.T.'yi (7) okula götürmek üzere evden çıkan Ziynet Terzi, sokak üzerinde Ekrem Çatal ile karşılaştı. Otomobilin içinden Terzi'ye bağıran Ekrem Çatal, ardından yanında getirdiği tabancayla kadına 3 el ateş etti. Göğsünden ve karın boşluğundan yaralanan kadın, oğlunun gözü önünde yere yığıldı. Ekrem Çatal ise kaçarak izini kaybettirdi. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

TALİHSİZ ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Ziynet Terzi'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Bu sırada etrafa korkulu gözlerle bakan M.C.T.'ye ise olay yerindeki bir esnaf sahip çıktı.

Annesi gözünün önünde öldürüldü! - Resim : 2

KUCAĞINDAKİ POŞETLE ANNESİNİN CANSIZ BEDENİNE BAKTI

Kucağında poşetle oturan M.C.T., bir ara annesinin yerde yatan cansız bedenine uzun süre baktı. M.C.T daha sonra polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kadının cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

YARALI HALDE OĞLUNA SU VERMİŞ

Olayın görgü tanığı kadın, AA muhabirine, kırmızı bir otomobilin Ziynet T'nin yanında durduğunu söyledi.

Kadın ile otomobildeki kişinin önce tartıştıklarını belirten görgü tanığı, "Sonra adam kadına ateş etti ve kaçtı. Her şey çocuğun gözü önünde oldu. Çocuk çok korktu. Kadın yaralı halde çocuğuna su verdi ve onu sakinleştirmeye çalıştı. Çocuk korkmasın diye bunu yaptı sanırım." dedi.

 

Annesi gözünün önünde öldürüldü! ile ilgili etiketler Antalya Anne oğul
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.