Annesi böbreğini verecekti... Masterchef Hamza'dan üzücü haber

MasterChef Türkiye 2021'e damga vuran yarışmacılardan Hamza Mercimek'in bir süredir sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıkmıştı. Böbrekleri iflas eden ve diyaliz tedavisi gören Masterchef Hamza, annesinin kendisine böbreğini vereceğini açıklamıştı. Masterchef Türkiye'nin 10 Eylül akşamı ekrana gelen bölümünde Somer Şef, Hamza'yla ilgili üzücü gelişmeyi açıkladı. İşte detaylar...

tv8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin 2021 yılındaki kadrosunda yer alan Hamza Mercimek'in bir süredir sağlık sorunlarıyla savaştığı ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde MasterChef programına uzaktan bağlantı yoluyla katılan Hamza Mercimek, böbreklerinin iflas ettiğini ve diyaliz tedavisi gördüğünü söylemişti. Annesinin kendisine böbreğini vereceğini söyleyen Mercimek, ''Haftanın 3 günü diyaliz tedavisi alıyorum. Çok zor bir şey ama tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, şu an annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak.'' demişti.

Son sağlık durumu merak konusu olan Masterchef'in eski yarışmacısı Hamza Mercimek'ten kötü haber geldi. Masterchef Türkiye'nin 10 Eylül akşamı ekrana gelen bölümünde Somer Şef, Hamza'yla ilgili son durumu duyurdu.

masterchef hamza


"Çok da harika bir haberle başlayamayacağız"
diyen Somer Şef, "Daha önce bahsetmiştik biliyorsunuz kendisi böbrek yetmezliği gibi zor bir hastalıkla uğraşıyor" diye konuştu. Somer Şef, "Her annenin yapacağı gibi annesi kendi böbreğini Hamza'ya verecekti. Fakat bir uyumsuzluk yakalanmış" ifadelerini kullandı. Şef Somer Sivrioğlu, "Maalesef Hamza'nın böbrek yetmezliğiyle ilgili sıkıntısı devam ediyor. Her türlü desteğimizle Hamza'nın yanındayız" sözlerine yer verdi.

ÖDÜL, PARA ÖDÜLÜNE ÇEVRİLDİ

Hamza için üzülen yarışmacılar jüri üyelerinden bir istekte bulundu. Masterchef yarışmacıları kazanacakları ödülü Hamza için maddiyata çevirmek istediğini belirtti. Yarışmacıların talebi üzerine Somer Şef "Bu arada yapımcılarımızla konuştuk, bugünlük yarışmayı para ödülüne çeviriyoruz" dedi. Masterchef'te bir ilk yapılarak ödül paraya çevrildi. Ödül miktarını Somer Şef 50 bin TL olarak açıkladı.

Annesi böbreğini verecekti... Masterchef Hamza'dan üzücü haber ile ilgili etiketler masterchef türkiye Hamza Mercimek böbrek nakli MasterChef Hamza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.