Ecrin ve babasına veda! Annenin sözleri yürek dağladı

İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde dün saat 16:20'de meydana gelen patlamada vefat eden Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin son yolculuğuna uğurlandı. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Mevlüdiye Meydan, kızı ve eşinin fotoğraflarını öperek, “Üzerimde kocamla kızımın kanı var" diyerek gözyaşı döktü.

İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında vefat eden Yusuf Meydan ve kızı Ecrin son yolculuğuna uğurlandı.

 

'ÜZERİMDE KOCAMLA KIZIMIN KANI VAR'

Bu sırada, saldırıdan yaralı olarak kurtulan Mevlüdiye Meydan, kızı ve eşinin fotoğraflarını öperek, “Üzerimde kocamla kızımın kanı var" diyerek gözyaşı döktü. Yusuf Meydan ve kızı Ecrin’in cenazeleri, buradan da ailenin Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi'ndeki evine getirildi. Helallik alınmasının ardından cenazeler, toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN İSTİKLAL CADDESİ'NE GİTMİŞLER

Ailenin olay günü alışveriş yapmak ve gezmek için İstiklal Caddesi’ne gittiği, Mevlide Meydan’ın bir giyim mağazasına girdiği, Yusuf Meydan ve kızı Ecrin’in dışarıda bekledikleri sırada bombalı saldırının gerçekleştiği öğrenildi. Ailenin, küçük kızları Derin’i ise İstanbul’a giderken Adana’da teyzesinin evine bıraktığı belirtildi.

Ecrin ve babasına veda! Annenin sözleri yürek dağladı ile ilgili etiketler Taksim