Anneler Gününde çiçekçiler çalışıyor mu? Çiçek Sepeti ve çiçekçi dükkanları açık mı?

Anneler Günü yaklaşırken tam kapanma içerisine denk gelen çiçekçilerin son durumu merak edilmeye başlandı. Mayıs ayında kutlanacak olan Anneler Gününde çiçekçi dükkanlarının açık olup olmadığı ve Çiçek Sepeti’nin de online siparişe kapalı olup olmadığı araştırılmakta. Peki, Anneler Gününde çiçekçiler açık mı?

Mayıs ayının içerisine girdiğimiz şu günlerde Anneler Günü için geri sayım başladı. Hayatta en değerli varlık olan annelerimizin bu özel gününde onu çiçekler ve en güzel şiirlerle taçlandırarak mutlu etmek bizler için en önemli hadiselerden bir tanesidir.

29 Mayıs tarihinde başlayan 17 günlük tam kapanma sürecinin içerisine denk gelen tam kapanma döneminde Anneler Günü ile ilgili bir ayrıntı ortaya çıktı. Anneler Gününde çiçekçilerin açık olup olmadığı merak edilmeye başlandı.

Her yıl Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü bu sene yine koronavrüs nedeniyle evlerde hediyelerle kutlanacak. Bununla beraber annesine çiçek almak isteyen çocuklarda ‘Anneler Gününde çiçekçiler açık olacak mı?’ sorusuna yanıt aramakta. Peki, Anneler Gününde çiçekçiler çalışıyor mu?

Anneler Gününde çiçekçiler çalışıyor mu? Çiçek Sepeti ve çiçekçi dükkanları açık mı?

ANNELER GÜNÜNDE ÇİÇEKÇİLER AÇIK MI?

Anneler Gününde çiçekçiler açık olacak. Anneler Günü bu sene 9 Mayıs 2021 Pazar gününe denk geliyor. Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek.

Çiçek satışı yapan iş yerleri, Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek ve vatandaşlarımız ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabileceklerdir. Çiçek satışı yapan iş yerleri bu tarihlerde, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebileceklerdir.

Anneler Gününde çiçekçiler çalışıyor mu? Çiçek Sepeti ve çiçekçi dükkanları açık mı? ile ilgili etiketler Anneler Günü çiçek sepeti Çiçekçi Dükkanları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.