Anneler Günü kutlamalarına Ziraat Bankası'ndan destek! 500 TL'lik harcamaya 120 TL'lik indirim tanımlanacak!

Annelerine ve değer verdikleri diğer kadınlara Anneler Günü hediyesi almak isteyen milyonlarca kişi, en anlamlı hediyeyi seçebilmek adına arama motorlarında sıklık ile Anneler Günü hediyelerine ilişkin araştırmalar yapmaya başladı. Bütçeleri doğrultusunda uygun fiyatlı ancak değerli bir hediye satın almak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Ziraat Bankası’ndan destek haberi geldi.

Her sene mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü, bu sene 14 Mayıs tarihinde kutlanacak. Bu kapsamda gerek kendi anneleri gerek ise de değer verdikleri diğer anneler için etkili hediye arayışına çıkan milyonlarca kişi, artan ürün fiyatlarından dert yanmaya başladı. Bütçelerini aşan fiyatlar sebebi ile hediye alma isteklerinde hayal kırıklığı yaşayan tüketicilere, Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi.

Mayıs ayının başında duyurmuş olduğu kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Ziraat Bankası, anneleri de unutmadı. Annelerine ve diğer yakınlarına Anneler Günü hediyesi almak isteyen tüketicilere bütçe desteği vereceğini belirten kamu bankası, yalnızca mevcut müşterilerini kapsayan desteğine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI MAYIS 2023

Anneler Günü kutlamalarına Ziraat Bankası'ndan destek! 500 TL'lik harcamaya 120 TL'lik indirim tanımlanacak!

14 Mayıs 2023 Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü için yeni bir kampanya düzenlemiş olduğunu belirten Ziraat Bankası, söz konusu kampanyasının yalnızca mevcut müşterileri tarafından değerlendirilebileceğini ifade etti. 5- 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında; cafe, restoran, giyim, aksesuar, çiçekçi, güzellik ve kuaför salonu, kuyum ve mücevherat, saat ve kozmetik gibi sektörlerden yapılacak olan 500 TL ve üzeri tutarlı her harcamaya 30 TL değerinde Bankkart Lira hediyesi vereceğini belirten Ziraat Bankası, kampanya kapsamında 120 TL’ye kadar para puan hediyesi kazanılabileceğini ifade etti.

ZİRAAT BANKASI ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI BAŞVURU

120 TL değerinde para puan kazanımlı Anneler Günü kampanyası ile müşterilerinin dikkatlerini çekmeyi başarmış olan Ziraat Bankası, ilgili kampanyasının katılım detaylarını paylaştı. İlk 500 TL’lik harcamadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiğine dikkat çeken kamu bankası, Bankkart Mobil uygulaması veya Bankkart’ın internet bankacılığı ekranı aracılığı ile kampanya başvurusunun oluşturulabileceğini bildirdi.

Anneler Günü kutlamalarına Ziraat Bankası'ndan destek! 500 TL'lik harcamaya 120 TL'lik indirim tanımlanacak! ile ilgili etiketler Ziraat Bankası Anneler Günü Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.