Anne olmaya hazırlanan Seray Sever'i yıkan ölüm! Babası Tamer Sever vefat etti

Eray Sünbül'den ikiz bebek bekleyen 49 yaşındaki oyuncu, sunucu ve şarkıcı Seray Sever geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurduğu 70 yaşındaki babası Tamer Sever'in vefatıyla yıkıldı. Seray Sever'in babası Tamer Sever, koronavirüs nedeniyle Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Verdiği sağlık savaşını kaybeden baba Sever'in vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

2018 yılında evlendiği Eray Sünbül ile ikiz bebeklerine kavuşmak için gün sayan Seray Sever aldığı acı haberle yıkıldı. Sever'in geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurduğu babası Tamer Sever hayatını kaybetti.


Anne olmaya hazırlanan tiyatro ve sinema oyuncusu, şarkıcı, sunucu Seray Sever’in Bodrum’da yaşayan babası Eral Tamer Sever, bir süre önce koronavirüse yakalanmıştı. Baba Sever, durumunun ağırlaşması üzerine Bodrum'daki özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Hastanenin yoğun bakım servisinde koronavirüs tedavisi gören Sever, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Anne olmaya hazırlanan Seray Sever'i yıkan ölüm! Babası Tamer Sever vefat etti


Tamer Sever'in vefatı başta kızı Seray Sever, ailesi ve sanatçı dostları ile komşularını yasa boğdu. Ünlü sanatçı Seray Sever, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda babası ile birlikte fotoğrafını paylaştı.

Anne olmaya hazırlanan Seray Sever'i yıkan ölüm! Babası Tamer Sever vefat etti


BODRUM'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Eral Tamer Sever’in cenazesinin yarın, Ortakent Mahallesi’nde bulunan Kerem Aydınlar Camii’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Bodrum’da defnedileceği öğrenildi.

 

BABASI İÇİN SEVENLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ


Doğum günü olan 27 Şubat'ta Instagram hesabından bir paylaşım yapan ve tedavi altındaki babası için sevenlerinden dua isteyen Seray Sever, ‘’Bugün 27 Şubat… Doğum günüm ilk defa mübarek Miraç Kandiline denk geldi. Tüm dualarım hastanenede entübe olarak sağlık mücadelesi veren Canım babamın eskisinden de sağlıklı olarak aramıza dönmesi ve 74 yaşında heyecanla beklediği torun sevgisini yaşaması için. Rabbim sen her şeye kadirsin. Ol dersin olur’’ ifadelerini kullanmıştı.

 

Anne olmaya hazırlanan Seray Sever'i yıkan ölüm! Babası Tamer Sever vefat etti ile ilgili etiketler Seray Sever Tamer Sever
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.